Jobb,

Dagen började lugnt med att jag endast hade tre morgonbesök och ett förmiddagsbesök, men sedan blev en av arbetskamraternas barn sjuka så vips så hade jag två besök till. Vilket resulterade i att det blev lite stressigt och att jag insåg efter att åkt framåt och tillbaka till asphyttan, in på en lerig skogsväg att jag har stänkt axelbandet på mina fina adidasväska utanför bildörren! Ni kan ju bara gissa hur den såg ut?! Tur att det var den väskan ändå för den är så lätt att tvätta av, hade det vart tyg hade det ju bara varit och slänga. Sen tappade jag väskan typ tusen gånger men gav en brukare ett gott skratt när jag berättade allt iallafall :) Det blev mycket lugnare efter lunch. Underbara tanter och gubbar! :))

Efter jobbet blev det en fika med Jennifer och Elin, mycket mysigt! På något konstigt sätt spårar våra samtal väldigt ofta men hur kul som helst alltså :) Som det ser ut nu så blire att dricka vin hos Jennifer till helgen med, awesome :)

Och på måndag är det dags att möta min handledare för första gången! Nervöst alltså! Men det ska allt gå bra, :) Ska bara vara där i en timme, sen tänkte jag kolla Ikea och Bergvik :) Ska byta en grej åt mamma på Ikea och sen måste jag köpa nya jobbar jeans. Mina sprack ju i söndags när jag jobbade, dom var visst lite för sletna så när jag satte mig på knä för att hjälpa med stödstrumpor och smörjning så gick de sönder lite :p Jaja. Tråkigt bara att behöva åka själv till Karlstad, alla andra jobbar, har praktik eller går i skolan. Så får roa mig på egen hand, viisst!

PUSS

Fot jäveln,

Får man amputera foten utan att den är död? Nej det är väl klart man inte får, då gör jag det själv med en kökskniv då.. Okej, nu var det väldigt överdrivet här, haha :) Men den förbaskade foten gör ont än! Idag är det precis 3 veckor sen men det gör fortfarande ont att belasta den för mycket mm.. Jaja, det går väl över snart då..

Nog klagat för stunden, nu plugga!!
PUSS

Stefan Liv,

Läste någonstans att nu i mars var ett halvår sen som Stefan Liv gick bort. Och då när han dog så tittade jag aldrig på när hans tröja hissades upp men så gjorde jag det alldeles nyss. Hela jag rös och gåshud fick jag, och känslig som jag är så var jag ju tvungen att gråta lite! Speciellt när jag såg vad lik hans äldsta son är Stefan! Kommer ihåg när jag var liten, oj vad kär jag var i Stefan. Jag hade tre garderobsdörrar i mitt sovrum då, alla var täckta med bilder på Stefan Liv!

Jag sa att jag skulle gifta mig med Heath Ledger när jag dör, och det ska jag fortfarande göra men jag ska minsann träffa Stefan med :)




Plugg,

Idag är det pluggning som gäller, har gjort lite nu på förmiddagen. Somnade inte förrän runt ett inatt, kunde verkligen inte även fast jag var dyng trött så det fick bli en sovmorgon till tio. Men har vaknat tusen gånger och undrat om jag inte ska gå upp men nej låg kvar ett tag till. Så det blir strax att fortsätta och plugga, till det får det bli lite morötter och dipp. Nyttigt förutom dippen då, men har längtat hela helgen på att äta det men har minsann inte funnits tid för det :O

Imorgon blir det att gå till skolan en sväng för att öva på lite praktiska moment som kan vara bra inför praktiken :) Nästa vecka drar det igång, än är jag inte nervös men det kommer allt att komma!

Senare hade jag tänkt att lägga in bilderna från när mamma fyllde år på datorn och dola lite med. Får bli som en pausen någon gång under dagen :)
PUSS

Resten av ditt liv,

Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på,
går sönder, vad som än händer

Jag hoppas att ditt vin blir till vatten, blixtar prickar dig
Hälsa till satan, Vi hörs

Jag hoppas att olika olyckor händer
Du vet vad jag känner, Jag att du hör

Jag hoppas
Du får leva med dig resten av ditt liv
Att du lever med det i all evig tid





Underbara, älskade Jason!


Uppdatering,

Har jobbat fem dagar här. Har varit roligt och kul att träffa alla söta pensionärer med :)

Igår började det med jobb, 7-14. Sedan vart det hem snabb duscha, slänga i sig någon macka för att sedan åka på kalas till kusin Anton. Trött som ett as var jag! Bästa kalaset jag vart på någonsin alltså. Nu undrar ni såklart varför? För att vi kollade på hockey jag, Erika, Anton, pappa och Peter. Andra perioden var den bästa, för då sov jag! Haha.. Tur att det var hos Peter och Katarina jag befann mig på kalas alltså ;)

Sen vart det hem till söta Jennifer för vin :) Även Kattis och Elin var där, mycket roligt. Vart mycke skratt, prat och lite spel :) Sen en spontan utgång för min del men det var roligt! Men mycket lugnt för min del för idag har jag jobbat kväll. Så nu är jag grymt trött, typ trött som ett as idag med!

Så frågan är va fasiken gör jag vaken nu?? :O

Patrik Sjöberg,

Jobbade både igår och idag, skönt. Dock är jag väldigt trött, har ju så svårt att slappna av efter kvällen och så blev jag uppringd imorse. Och det märktes allt då att jag var trött för jag började sätta på mig skorna och insåg sen att jag kanske lär ha byxor på mig med! :o Sen har jag pratat i nattmössan hela dagen, haha :p

Har börjat läsa igen, alltså riktiga böcker o inga skolböcker :p Har börjat på Patrik Sjöbergs bok nu, än så länge har jag hunnit 14 kapitel. Alltså ca. 100 sidor. Men den är bra! :) Kommer skriva mer om boken när jag läst ut den.

Nu - kvällsmat och bror kommer snart. Sen - Revenge och Big Brother. Sedan - SOVA! Jobb imorgon igen 7-16.
PUSS

Fin fylla,

Ögonen har inte vant sig ännu vid de nya glasen så även idag har jag en fin gratis fylla.. Suck.. Dags att vänja sig nu kanske! Bara känner: faan jag har fel glas, skulle haft kvar dom gamla. varför klagade jag?! fan! Men dom kanske bara behöver lite mer tid att vänja sig? Tråkigt är det iallafall...................

Helt crazy,


Småstjärnorna,

Kommer några av mina favoriter utav de jag kan hitta.
Måste ju bara älska lilla söta Tina Turner!! :))







Så jävla söt alltså!


(`v´),

Jag har världens bästa vän, bara så ni vet!
Hon finns med mig i med- och motvind.
Klarar mig helt enkelt inte utan henne, :)
PUSS<3







Praktik,

Idag har jag fått mejl från min praktikplats :) Lite information om hur jag hittar till avdelningen, vilken tid första dagen och vad vi ska göra då och vilka mina handledare är :) Fick även mitt schema. Verkar helt okej, dock är jag bara ledig 6 dagar av 26 dagar. Känns lite hårt men är faktiskt ledig påskhelgen så jag kan gå ut, det tackar jag för! :) Eller är det påskdagen man går ut?? Noll koll! Haha..

Imorgon blir det endast vila för mig, känner mig inte alls kry och foten gör ont. :/ Så nu blir det att bädda ner sig i sängen till Revenge och sedan Big Brother.
PUSS

.


Förkyld,

Förkyld, ooooo noooo! Inte nu och inte igen.. Så måste köpa näsdroppar sen och näsdukar för min stackars näsa gör ont! Så det blev lite halv taskig sömn inatt och massa konstiga drömmar.

En utav drömmarna var att jag skulle äta thai- eller kinamat med mamma och jag sa väldigt bestämt till henne att jag skulle minsann ha två rätter för det som blev över kunde jag ju faktiskt äta imorgon?! Konstig dröm det där.. Och drömmen förde minsann med sig ett jäkla sug efter thai- och kinamat! Inte bättre blev det av att se på facebook att folk äter det.. Ge mig asiatisk mat, tack!

Nu ska jag vila, dricka massa vatten och inte lyfta ett finger även fast det behövs! Kan inte vara så här till helgen, jag som såg framemot den så himla mycket! Eller ser framemot den rättare sagt, men är ju inge roligt att vara förkyld men lite vin hjälper nog mot detta! Så får smällen komma på söndag istället ;) Haha..


Imponerande,

Say what?!?!

Sjukt imponerande!!
Klarar ju inte ens av det där om jag skulle ha 100 dagar på mig.


När jag var liten fick alltid Marko plocka isär en och sätta ihop för att jag skulle klara.
Allt för att jag inte skulle bli sur och gråta, haha :)


Så ska det låta,

Sitter och tittar på så ska det låta och jag kan inte låta bli att tycka att Alexander Rybak är lite söt alltså! Och den andra killen som är med ser ju ganska bra ut med så det är ju ingen nitlott att titta på det just nu. Sen blir det Big Brother och sen sova, börjar bli förkyld som det verkar som så nu jäklars ska det sovas så den försvinner!

Igår kväll var det familjemiddag hemma hos pappa, mysigt! Det var alltså jag, pappa, anita, daniel och anders. Super god mat och lite drinkar, fast för min del vart det endast cola då jag tänker på förkylningen + att det blir att kalasa till helgen och det är all in, visst Nikita?! ;) Haha, nejdå..

Foten hänger med, den är lindad större delen utav dagen förutom när jag inte ska ut något mer och jag ändå bara ska sitta o ta det lugnt. Har ont i den och den är lite svullen, små blå på olika ställen. Värker som mest under eftermiddagen och kvällen, men då har jag ju gått lite. Men som sagt jag slog mig ju i rätt rejält. Så det är vila och inte för mycket stödjning på den som gäller tror jag. Typiskt att det skulle hända nu när jag verkligen vill och behöver jobba denna månad innan praktiken. Men det gäller väl att använda den mest när det behövs, prioritera jobb alltså och inte all annan ränning ;) haha..

Nu ska jag njuta av fina pojkar på tvn med en kopp te :)





Svar på kommentar,

Heidi om fråga,:
Jag tycker det låter som en stukning, eller åtminstone en rejäl vrickning. Du har den väl lindad? Kram


Svar; Ja jag har den lindad :) Börjar kännas bättre i den nu, men den behöver nog ett tag till på sig att "läka" så jag får väl skippa att hoppa hopprep och såna saker, haha ;)

fråga,

Tänkte höra med er som kan det här med stukning mm. Jag är ju expert på att googla symtom för er som inte visste det ;) haha.. Och när jag googlade på stukning av foten, vårdguiden tror jag det var jag läste på så står det att svullnad är ett utav symtomen. Men min fot är inte särskilt svullen?? Visst att tårna är svullna på kvällen men då har jag ändå varit uppe liksom. För på morronen när jag vaknar så känns ju knappt foten men det gör så jäklans ont på kvällen. Dagen gör ju ont med men kvällen mest. Och det gör ju bra ont att stödja på foten.  

Men foten kan väl visst vara stukad utan att den är svullen eller?

Små sur,

Vill ju ha ett par nya vita converse och sen ett par röda, givetvis vill jag ju ha de som jag la upp häromdagen med men det har inte med saken att göra nu. Så var jag inne på en sida och hade de inte naturligtvis rea på vita och röda converse?! Jag som inte har råd denna månad.. Så nu äre bara att inte kolla på den sidan och vilka storlekar som finns så löser det sig :p Haha..


Aoutch,

I tisdag var vi på Boda Borg, skit kul var det! :) Dock så får jag väl erkänna igen då, fröken Stolpe, att jag ramlade ;) Vi hade typ hunnit vara där i två timmar så ramlar jag, :p Hatar när golvet blir typ 10 cm lägre i nästa rum och det tänkte ju inte jag på. Så det slutade i rivmärken på ryggen och en väldigt stukad fot. Fast medans vi var där så sket jag ju i att foten gjorde ont, för så ont gjorde den ju inte då :p Men nu så gör den allt ont, så knaprar lite Ipren. Gick ner till Skölds guld förut (ni som vet var jag bor så är det ju inte alls långt) men när jag kommit ner så gör foten fruktansvärt ont redan. Så det har inte blivit många knop idag, lögge i sängen och nördat sims och jag har då inte flyttat mig särskilt långt från sängen för foten gör ooont, såga av den kanske!

Imorgon väntas synundersökning i Karlstad och sen ska det kollas i lite affärer och handlas mat. Så det är bara hoppas att foten pallar, ha lite Ipren med ifall jag får jätte ont och se glad ut.

Nu ska jag fortsätta och ligga i sängen, kolla tv och nörda mer dataspel. Sen inväntas Revenge och Alvin o gänget 2 med lillebror :) <3

PUSS

Kommentar,

Fick denna fina kommentar på mitt förra inlägg:
Fröken Stolpe om Bambi,:
SKRÄLL GABBI, jag är INTE förvånad över att DU ramlade ;)



Frida känner mig väl! ;) hahaha!!!

Bloggare
RSS 2.0