Partylite,

Har varit och fyndat på en partylite utförsäljningsvisning eller vad man säger, :) Fick en del smått och gott, nu är ju bara frågan vart jag ska ställa det! haha! jaja, det är nästa problem, :)
 
Snart är det påsk med, då kommer Emelie hem! :D Yey. Så det blir mys med henne på fredag och sen på lördag blire vin med flickorna :) Kommer bli en kanon helg trots jobb :)
 
Känns som jag har så himla mycket o se framemot, massa roliga grejer :) Nu hoppas vi bara att allt går som vi vill!
 
Världens tråkigaste inlägg men har visst inte så mycket att skriva, får bli lite uppdatering efter helgen. Då kanske jag har mer kul att berätta :)

<3

 
Hittade ett på Instagram i alla fall! :) PUSS!

Helgen,

Har haft en super rolig helg med en utav de bästa! :) God mat, massa skvaller, öl/cider, film mm. Nu är hon dock tillbaka i Ransta och jag saknar henne redan! <3 Tur mobilen finns! Haha..

Har verkligen ingenting att skriva direkt.. Så jag kryper ner under filten och kollar på Hissen istället :) Som förövrigt snygga Magnus Hedman och Sarah Dawn Finer är med i, hon måste ha det jobbigaste och mest irriterande skratt jag någonsin hört. Bara så att ni vet! ;)

(Försökte hitta en bild på mig och Emelie, men det vare allt dåligt med så det blir ett bildlöst inlägg! :P)

Underbar låt,

 
Vilken underbar låt! Och vi ska inte ens tala om vad lyckliga de ser ut, man riktigt ser kärleken när de små sneglar på varandra under låten :)

Bloggare
RSS 2.0