Tomas Ledin,

Det kommer ju inte som någon chock att jag älskar Tomas Ledin liksom ;) Men iallafall, var inne på hans hemsida och kollade och så står det att han inte gör någon turné sommaren 2013 utan finalen blir den 4:e maj i Karlstad så man kan ju tänka sig att det blir något extra då. Vem ska dit då om inte jag??? :D Yey.. Världens bästa pappa och Anita som bjuder och jag som bokade rätt datum alltså :))
 
Har kollar runt lite på shopen med och funderar på att ge mig själv en födelsedagspresent! thihi.. Blir mycke möjligt så men först ska jag invänta och se om shopen fylls på, fanns en grej jag ville ha men som inte fanns på lager.
 

Katie Piper,

 21.00 går det en dokumentär om Katie Piper, jag kommer inte missa den och jag hoppas att du inte heller gör det! Har sett en annan dokumentär serie med henne som var fantastisk! Då åkte hon runt och besökte andra unga som blivit brännskadade.
 
Den här dokumentären handlar istället om Katie: Katie Piper blev 2008 utsatt för en syraattack och hon har sedan dess genomgått 109 operationer för att bygga upp sitt ansikte. Nu står hon inför sin 110:e operation som kan ge henne synen tillbaka i sitt skadade vänstra öga.
 
 
 
 
 
Ni måste ju hålla med om att hon ser fantastisk ut? Det har krävt många operationer och mycket tålamod men hon är vacker! :)
 
 
 
 

Jobbkläder,

Sitter och surfar runt lite på kläder och andra saker till jobbet, det är så mycket jag vill ha! Måste köpa på mig fler bussaronger, så himla bra och ha. Dock så förstår jag inte varför de ska vara så dyra, okej det är bättre tyg mm men iallafall, haha :p Carro tipsade om sidan mittplagg.se och det finns så himla många snygga färger som jag vill ha :D Men jag ska vänta med och beställa tills jag sett Carros i verkligheten och så.
 
Nu ska jag fortsätta spana runt på allt jag vill ha på vårdväskan :)

I kroppen min,

Vart finns rättvisan i världen när en 29-årig människa drabbas av obotlig cancer? Som har hela sitt liv kvar att leva? Barn, barnbarn eller hur man nu vill ha sitt liv. Det är inte rätt att man ska ryckas alldeles förtidigt från livet.
 
Man blir alldeles röd och nästan så man vill gråta när man läser hans blogg, han grymt duktig på att skriva.
http://ikroppenmin.blogspot.se/

Shopping sugen!

Åh jag vill så gärna handla kläder, både vanliga och nya fräscha löpkläder! Det bara kliar i fingarna och bara för det så har jag såklart fått ette grattiskort från Ellos. Födelsedagsrabatt och ett handdukset. Känns som evigheter sen som jag köpte nya kläder..
 
Jag får nog ta och gå in o spana på vad jag vill ha och knåpa ihop till en lista. Så får man se när det blir en beställning, inom snar framtid hoppas jag! :)

Bloggare
RSS 2.0