Träning,

Jag hade visst bara snyggingar i huvudet så jag glömde ju berätta att jag var duktig och drog till gymmet idag efter jobbet! Klapp på axeln till mig.. Crosstrainern fick känna av lite ilska, 1 mil på 40 minuter blev det. Kanske inte så himla bra resultat, men för mig var det stort och svett som en gris var jag! Så ja, lite bra jobbat var det.. Sen fick det bli lite maskiner, nu återstår och se om jag överlever morgondagen för jag kommer antagligen ha träningsvärken från helvetet ;) Haha, har ju inte gymmat på 1000 år typ.. Tror man ska vara ilsken varje gång man går till gymmet så det blir hård träning ;)
 
Sen får vi ju inte glömma att jag är leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedig nu i några dagar!!! Alltså ni förstår inte hur mycket jag har längtat efter detta, efter och att jobbat sex dagar i rad så kommer jag njuta när jag lägger mig ikväll och tänker på att jag inte behöver ställa klockan ens! Glad tjej..
 
Nu ska jag fixa lite te, se klart på Body Of Proof och sen lägga mig. Kommer nog somna som en stock, :) Imorgon väntas det lekdejt med godingen Elias :))
 

Grey's anatomy

Tittar på Grey's nu, grymt spännande avsnitt idag.. Och Avery är ju jämt litti snygg alltså!! Men måste säga att jag saknar Dr. McSteamy!! Den snyggaste av dom alla typ.. ;)
 
 
 
Nu inväntar jag Body of Proof och nästa snygging.. Eller jaa, snygg är han väl egentligen inte men det är väl något över hans bufflig sätt mm.. haha ;)

Tävling,

 
 
Jag tävlar i Matildas blogg om en solhatt i valfritt tyg från Stor & Liten! Tävla HÄR du med.

Orka,

Öhm, jag hade alltså skrivit världens inlägg till alla bilder på mig och Emelie i fredags men tydligen så var inte det med?? Kul.. Jaja.. Det var kina mat och mys på stan som gällde i alla fall innan kvällsjobb.. Sen vette tusan vad jag tjatade om mer liksom :p
 
Men i alla fall, det var en mycket bra helg! :)

<3

 
Så nu lär jag duscha och fixa mig så jag är klar tills 12 ca, :)
 
 
 
 
 
 
 

Spontant är bäst,

Blidde ingen tuppis igår, istället frågade mamma om jag inte ville med och fika. Så det blev go-smörgås på Skafferiet, sen kom vi på att vi skulle gå förbi och kolla hur det gick med Adams lägenhet. Så där hängde vi några timmar, fixade go-fika åt gubbera medans de jobbade :)
 
Idag bar det iväg lite spontant till Karlstad och Nikita, fick mina bryn plockade och färgade. Nöjd tjej! :) Sen lunchade vi tillsammans på Oliven, super god sallad åt vi. :) Sen handlades det mat och grejer när jag kom hem till stan igen. Skulle egentligen varit och kollat på derbyt mellan Staen och Persberg men det ställdes in pga av det jäkla vädret vi har. Så nu hoppas vi att det hamnar på en dag som jag inte jobbar nu, för vill ju se matchen.
 
Nä, nu blire lite jordgubbar innan jag kryper ner under täcket! :)

Promenad,

Imorse trotsade jag regnet och gav mig ut på en promenad i 45 minuter, kallt och jäkligt blött! Men skönt nu när det är över :) Allt kändes bra, öm i ryggen men det löser sig. Fötterna är fortfarande fina, inga blåsor kom upp :D Yay! Men jag känner att huden är fortfarande väldigt öm, märks när jag har skor på mig mm. Funderar på om jag ska gå upp och simma imorgon bitti, har ännu inte bestämt mig än. Det bästa hade ju varit om Ica hade öppnat 7 så jag hade kunnat fjäska lite för mamma att få låna bilen och man kunde ha handlat direkt efter simningen. Men det återstår och se hur gärna jag vill ha sovmorgonen om det blir simning eller ej ;)
 
Håller på och kollar runt på massor med sidor på olika klänningar, men nej jag hittar ingen jag känner för direkt. Jag får helt enkelt gå naken! Grejen är väl att jag har inget bestämt för mig hur de ska se ut liksom, inte längd eller något. Jaja, letandet fortsätter.
 
Nu ska jag lägga mig och sträcka ut ryggen, en liten tuppis får de nog bli med eftersom det inte blev någon sovmorgon imorse (var ju tvungen att gå upp eftersom man inte visste när grabbarna skulle komma och fixa ens element) :)
 
PUSS

Det går bra nu,

Ja ni som är vänner med mig på fejjan kunde igår läsa om min super braiga dag jag hade igår. Ironisk? OM JAG ÄR! Jobbade kvällen så då hade jag larmtelefonen, då lyckades jag såklart stänga av fanskapet och så sätter jag på den och jag måste slå in en pin-kod. Bara att typ vrål köra (okej inte riktigt men det kändes så) upp till kontoret och knappa in den. So far so good! Men så kommer jag hem, börjar laga mat till matlåda. Ska hälla av vattnet till pastan och tappar taget om grytan men får tag i den igen men då är skadan redan skedd, brännhet vatten på fötterna och mitt i skiten så halkar jag, tappar grytan i slasken och landar rakt på ryggen. Ni kanske förstår hur jag känner mig idag?
 
Kändes bra imorse, eller så bra det kan kännas, men så har jag jobbat 7-14 så nu mår jag sådär. Får ju ändå tillägga att fötterna klarade sig fint, inga blåsor eller sår. Lite svullna är det och huden känns kanske inte riktigt som det passar :p Men vad ska man förvänta sig efter ha tappat kokande vatten på sig?! Läste dock på 1177 att det kan ta upp till ett dygn innan blåsorna utvecklar sig men det ser bra ut fortfarande :) Men har koll så jag vet om det ändrar sig.
 
Läste nyss Emelie blogg, hon har köpt två super snygga klänningar till midsommar och Bergsskolans examen (hon tar inte examen men jag ska med henne och kolla på hennes vän :)) Så nu måste ju jag med hitta snygga klänningar, kommer ju se ut som en slusk annars ;) hahaha! Nejdå, men en midsommarklänning vill jag ju såklart hitta. Det är ju bara ett plus om jag hittar en snygg och billig klänning till examen där :)
 
Bäst jag börjar kolla, för som sagt jag är ju inte den snabbaste på att bestämma mig vad jag vill ha! ;)
 

Tävling,

 
 
Jag tävlar i Matildas blogg om en mössa i valfritt tyg från Design by Sandsvik! Tävla HÄR du också.

Sovmorgon,

Har nästan haft sovmorgon varje dag den här veckan! Dock har jag inte fått den sömn jag vill ha på morgonen men vrång som jag är så ligger jag kvar i alla fall ;) Haha..

Nej men det är så att det är nåt arbete med elementen bla bla bla som pågår hos oss nu, så det låter som det borras och grejer. Men jag somnar om så fort det blir tyst, haha.. Så värmen är avstängd med, brrrr.. Fast egentligen äre väl inte så kallt, 20 grader men jag är ju bortskämd med att jag brukar ha närmre 25 grader och då mår jag gött! ;) Haha..

Nej jag funderar på en liten lätt promenad innan kvällsjobbet om fot och rygg vill, men det tror jag nog :)

Tävling,

 
”Jag tävlar hos livetenligtheidi om en mössa i valfritt tyg från Design by Sandsvik

Kristinehamn,

Varit ledig idag, så jag och mamma har varit till Kristinehamn en sväng. Blev att handla på maxi, en sväng till jysk och så. Och jag kan säga att jag har nog varit i mitt esse idag! Kört runt i en rondell två varv, två varv på jysk parkeringen och sist men inte minst min plånbok med mobil på motorhuven så det blev nästan tvärnit på jysk parkeringen! Haha.. Herregud, helt otroligt att jag är hel :p
 
Så nu håller jag på och går in mina sulor lite här hemma, som sagt det känns som att gå på tennisbollar ;p Funderar lite på vad jag ska säga, är sjukt trött men har ändå energi. Skulle tro att det är dä som kallas övertrötthet! Får nog bli att sätta sig på balkongen en sväng innan det är dags att fixa lite att äta inför kvällen :) Solen tittar ju faktiskt fram lite!
 
Åh, jag har hittat mitt drömhus! Det är helt perfekt och jag är helt kär i det! Det var ju dock nere i Göteborg men det äre värt, haha.. Kostar liksom bara 2 600 000:-, ;) haha..

Karlstad,

Jag var som sagt i Karlstad i måndags, hittade alldeles själv ut till Skoghall och sedan till Bergvik. Kom inte in den tiden som jag skulle för hon innan var ju tvungen att pröva typ 100 par skor och jag höll på och svälta ihjäl! Hade tid såklart när jag vanligtvis brukar äta lunch. Men tillslut så, han fixade till sulorna sen fick jag pröva och gå med dom. Eftersom de inte kändes lika så sa han att jag skulle ta av mig den skon som inte alls kändes bra, så säger han att han bara ska fixa spärren. Började fundera på vad för spärr som finns i sulorna, haha.. Men han tog foten och knaka te den så vare klart. :p Haha..
 
Sen blev det ut till Bergvik, och maaaaat! Trodde jag skulle dö innan jag fick maten ;) Och jakten på nya träningsskor började, sprang runt på Stadium som en tok och tog ur sulor för att kunna pröva med mina. Tillslut hittade jag två par som passade både mig och sulorna så då vare bara att hitta någon och fråga om jag hade rätt storlek till och springa i, haha :) Han måste trott jag var helt tokig!
 
Dessa två par blev det i alla fall, skriker Gabriella om dom (i alla fall av Niken ;))
 
 
 
Sen blev det jakt efter nya leggins, mina har ju så fint gått sönder. Som vanligt blev de köpta på HM :) Fick tips av Nikita om super bra byxor, så var in på Carlings och prövade ett par . De fick såklart hänga med mig hem :)
 
 
Sen får jag ju inte glömma att fröken Bedoire kom ut till Bergvik en sväng med, mycket kul och se henne! :) Dröjer lite mellan gångerna nu! Så blev en fika och lite tittning i affärerna :)
 
 
Bjuder på en bild från förra sommaren! :)
 
Kan helt enkelt säga att jag hade en väldigt bra dag i Karlstad!! :)

Träningsskor,

Sitter och kollar runt på nya träningsskor. Funderar på om jag ska ta och unna mig två par? De skor jag har på jobbet har ju börjat gått sönder, så behöver nya där och jag behöver ett par till att träna i.
 
Ska ju till Karlstad imorgon, ska bland annat pröva och hämta mina inlägg. Hoppas jag hittar dit själv utan pappa nu ;) Haha.. Sen efter det tänkte jag dra ut till Bergvik för att kolla och pröva en massa jäkla skor alltså. Försöker spana på nätet lite så vet jag på ett ungefär vilka jag ska prova med mera. Men det är allt bra svårt, finns ju så jäkla många olika!
 
 

Bra helg,

Började jobba i torsdags efter sjukdom, började slappt med en kväll tyckte jag men satan i gatan vad stressig kvällen var! Men var i alla fall klar i tid :) Även fredagen bestod av jobb.
 
Sen blev det att träffa Emelie som kom hem över helgen :) Så det blev sallad på La Strada och sedan fotboll med skvaller och massa kyla! Tog år och dar när man kom hem för och få tillbaka värmen kan jag säga.
 
Lördag så var det jobb först, snabbt hem och duscha o göra sig i ordning. Vidare till pappa och Anita för mat, sen styrde vi bilen mot Karlstad och underbara, älskade Tomas Ledin!! :D Han var så jäkla bra såklart, showen var bättre i Gbg men stämningen, trycket, från publiken var bra mycket bättre i Karlstad :D Så jävla underbart! Nu kan jag dö lycklig! Jag är fortfarande lika kär och ska gifta mig med honom, haha!
 
Idag tog jag mig en redig sovmorgon, vaknade först vid sex men vägrade gå upp då och andra gången vid nio. Men jag vägrade jag gå upp med men sen när klockan var elva så tog jag mig upp. Slängde mig in i duschen, fixade håret och åkte o lämnade bilen hos pappa och Anita :) Tog cykeln ner på stan och mötte upp Emelie för en glass :) Måste säga att den laktosfria glassen med blåbär är himla god! Satt i solen i flera timmar och bara skvallrade, så himla skönt att hon vart hemma den här helgen! <3
 
Försökte sno bilden från när vi åt glass, men det gick mindre bra så bjuder på en gammal goding istället!

Åh,

Varför är det alltid så att när man hittar en klänning som man fastnar för direkt, liksom verkligen känner att man skulle bli skit snygg mm om man hade den, så är det svin dyrt?! Gäller alla sorters kläder försig..

Jaja, bara att jobba mera och strunta i fritiden! ;) haha.. Nejdå, jag har ju tid på mig att hitta den perfekta klänningen för ett bra pris också :)

Perfekta klänningen och skorna,

Ja som rubriken säger så är jag på jakt efter den perfekta klänningen och skorna! Ska nämligen på 50-års fest i början av augusti, pappas underbara sambo Anita fyller år då :) Jag vet att jag är ute i god tid, men det säger bara svisch så är vi snart där och då kanske jag står där med panik över att jag inte har några kläder :p Haha.. Och jag vet att nu när jag nästintill jobbar 75% ända fram tills då (inte fått sommarschemat än, men det brukar ligga runt det ungefär) så lär jag väl inte koncentrera mig på det.
 
Tar gärna emot massa tips på olika sidor som säljer fina klänningar! :) Gärna skor med, men det skulle jag lika gärna kunna tänka mig och köpa på skopunkten. Skulle helst vilja ha en maxiklänning/långklänning men skulle kunna tänka mig alla längder så det är bara att länka alla sidor ni kan komma på :)

Bloggare
RSS 2.0