Björn Gustavsson,

Jag fullkomligt älskar Björn, herregud..
Ser grymt bra ut och är förbannat rolig :)
JA TACK!





Jessie J,

Antagligen si så där 10 år efter alla andra men hon är grym! Har ju naturligtvis hört henne förut men nu har jag hunnit lyssna in mig lite mer på henne, har dock inte kommit så långt så Domino och Price Tag är mina favoriter än så länge :)



Syskonmys,

Igår kom Alex till mig till lunch så vi lagade lite tacos och kollade på Harry Potter och dödsrelikerna del 2. Helt okej film, trodde den skulle vara bättre. Kanske blir det ju mer man kollar på den. Sen hade han bestämt att vi skulle ha kyckling och ris till middag så det fick det bli, efter satt vi och spelade massa dataspel. Haha, nördarna själv. Och Pirates hann vi med också innan vi somnade.

Inatt ska han sova här med, så det blir nog ännu mera spel och film då.



<3


Eric Saade,

Kan ju inte påstå att jag är ett sånt himla stort fan av Eric Saade men låten Break of Dawn är riktigt bra och att han är riktigt snygg i videon är ju ett +!


Värd att lägga upp igen,




Även om jag redan sett den gråter jag lika mycket,
samma sak igen när flickan sitter i tomtens knä så brister det!
Hon är så gullig: Daddy?, Daddy?, I miss you, I love you.


Grymt duktig,

Gråtvarning på detta, så hemsk historia.
Rös i hela mig när han sjöng.



Burlesque,

såg burlesque i söndags, här kommer handlingen och vad jag tyckte.

handling:
En ung kvinna flyr undan sitt förflutna genom att uppträda på en neo-burlesque klubb i Los Angeles.The Burlesque Lounge har sett sina bästa dagar och hotas nu av nedläggning. Ägarinnan Tess, en före detta dansös, jagas av skulder och en affärsman som vill köpa klubben. Ali anställs som servitris men hennes ambitioner är att äntra scenen själv. Uppbackad av sina kolleger på klubben lyckas hon uppfylla sina drömmar och hennes liv tar en dramatisk vändning när hon blir klubbens huvudattraktion.




enormt bra film, jag är helt kär i den.
går inte att förklara hur bra den är utan den måste ses!! :)
men då är jag helt svag för dans filmer också.
stort + att snyggingen från o.c, cam gigandet, är med :D




Letters to Juliet,




Har ni inte sett den filmen, gör det vettja! :)
Måste bara börja med att säga att jag älskar Amanda Seyfried, hur underbar är hon inte?
Filmen är enormt bra tycker jag, i början var jag väldigt skeptisk men man ska aldrig säga aldrig!
Hur mysig film som helst och det är allt lite gråtvarning med, iallafall för blödiga mig.

Handling:
Sophie är på semester med sin italienska pojkvän i Verona – Romeo och Julias hemstad – när hon hittar ett dammigt kärleksbrev skrivet för 50 år sedan! Besatt av tanken på denna ultimata love-story beger hon sig ut på ett riktigt äventyr för att återförena paret och rädda kärleken från det förflutna – och kanske även upptäcka framtidens?

Går inte säga för mycket, för man vill inte förstöra filmen :)

Men måste visa en riktig godbit som är med i filmen,
eftersom jag sett honom först så är han MIN! :)




JA TACK!!!


Hachiko,

vilken sorglig film, men väldigt bra.
den är absolut sevärd, så hyr den :)

handling:
Lasse Hallströms film HACHIKO - EN VÄN FÖR LIVET är baserad på en sann japansk historia
om en övergiven valp som tas om hand av en professor, i filmen spelad av Richard Gere.

När akita-valpen Hachiko kommer till sitt nya hem,
dröjer det inte länge förrän han och hans husse är oskiljaktiga.
Varje dag vid samma tid möter Hachiko sin ägare vid tågstationen,
och hunden blir en älskad medlem i familjen.
Men en dag får Hachiko vänta förgäves.
Trots det väntar han troget på sin husse varje dag under de kommande tio åren.
Hans öde berör många av de människor som passerar stationen
 och de hjälper hunden med mat och varma ord.



The last song,

mycket bra film, oerhört sorglig!
tror jag grinade mig igenom filmen, tacka gud för att jag kollade på den själv :p
först så tänkte jag att den var som alla andra chick flicks men chi fick jag.
det gick inte alls att förutse vad som skulle hända.
först vart jag besviken för att killen inte var så snygg,
 men ju längre filmen gick desto snyggare blev han ;)
MYCKET SEVÄRD!

filmens handling:
Den begåvade Miley Cyrus spelar huvudrollen i denna hjärtevärmande film om att växa upp. The Last Song är baserad på Nicholas Sparks (Dear John, Dagboken) roman och handlar om tonårstjejen Ronnie (Cyrus) och hennes frånvarande far som försöker återskapa den kärleksfulla relation de en gång hade. Men att återknyta kontakten med sin rebelliska dotter är inte lätt, så han väljer att använda sig av den enda sak de fortfarande har gemensamt - musiken. Detta varma och upplyftande drama om familjen, första kärleken och andra chanser är en gripande berättelse du sent kommer glömma!

´


Film/Serier



Om ni tycker att ni känner igen de inlägg som hamnar i kategorin film/serier nu så är det för att jag kommer kopiera de inläggen från min gamla blogg, de som jag tycker är värda att se. :)


Musik,

Hade väldigt svårt att sova inatt så jag låg och lyssnade på musik. För det första så märkte jag att en utav låtarna med Tommy Nilsson - Dina färger var blå så står det att det är Tomas Ledin! Men så är det ju inte, det är ju Tommy som sjunger. Lite kär i den låten, haha..

Sen tänkte jag på att Tommy när man ser honom inte alls är snygg men när jag lyssnar på hans röst så blir jag kär, han låter så ja det går inte att förklara. Haha..

Och sen så tänkte jag på att alla jag tycker är snygga oftast är gamla och kända! Vad gick fel liksom? De är som snyggast 40-60 sen går det utföör! Haha... Nej men det märks ju, det är inte ofta jag hittar någon ung som jag tycker är vrål snygg märker jag på bloggen. Jaja, titta får man ju göra! ;)

Och sen så hörde jag en sån himla fin och bra låt. James Morrison <3 Bjuder på den,


Klart,

Nu kan julen komma för nu är jag klar med alla klapparna och inslagna är dom med! :) Pappa & Anita får en liten extra julklapp iår, beställde en ljuslykta från nåt sånt där homeparty och helt kär vart jag i den men när den väl flyttade hem till mig så kändes den inte rätt alls. Kanske om man hade haft hus eller nåt men nej jag gillade den inte så den får flytta hem till pappsen :)

Julen närmar sig med stormsteg! Dagarna bara flyger iväg.. Lillebror hjälpte mig med lite saker i söndags så då lovade jag honom att bjuda på mat eller fika, så vi bestämde att vi skulle luncha på torsdag eftersom han slutat skolan. Igår vart jag förbannat sugen på pizza och tyckte det var länge kvar tills vi skulle äta det. Idag hade jag typ panik över att det snart var torsdag. Vart fasiken tar dagarna vägen?!

Nu är bolaget fixat också! Blev mycke smått och gott :) Så nu är jag redo, Frida! ;d Sen var vi till Sparbössan och fyndade lite, slutligen ICA. Var tvungen att fixa chips, dipp mm tills lillebror kommer och ska vara här på fredag kväll :) Vi ska spela bingolotto och mysa, skulle kunna tänka mig att det blir lite spel samtidigt :)

Eftersom jag är klar för jul, så välkomnar jag julen med öppna armar!
PUSS







väldigt gammalt kort, men måste säga att jag kunde ta ett så fint kort
på en sån livlig unge!

stolt storasyster är vad jag är! <3


Svar på kommentar,

Linnea om Jobb,:
Åh Gabbi jag tror jag har glömt att säga det här, men din blogg är skitsnygg just nu! :) har tänkt på det nu när jag har vart inne men inte kommenterat, riktigt läcker är den :D




Svar: Såna här kommentarer blir man glad över! :) TACK!
19 December, 21:48

Så ligger det till,

För att klargöra vad jag menade med härma, det är så att jag läste en tjejs blogg och hon hade kopierat massa inlägg från min blogg. Alltså hon skrev inte alls många inlägg själv utan använde min. Men nu har hon lösenordsskyddat sin, så det var inge mer med det!

Jobb,

Idag har det varit en jobbdag, började 14 och slutar sen vid 21.30. Har även hunnit med ett ärende på banken, skönt att ha det avklarat. Imorgon har jag tänkt att fixa bolaget mm inför jul så det är gjort med!

Vet ni en sak som stör mig? Folk som måste härmas, sure det är ju ingen stor sak men om det mesta härmas så är det inte så himla rockigt. Och just nu känner jag att den sista droppen i bägaren har fallit. Blää, känner mig på hemskt humör just nu. Jag blir trött helt enkelt... Men kul att mina idéer och allt är bra, varsegod var så lite så!

Copycat singers,

Tomas Ledin ligger ju mig väldigt varmt om hjärtat men någon mer som ligger där och trycker är ju Tommy Nilsson. Jag var så kär i honom med när jag var liten! Lyssnade på honom jämt, mamma vart tokig på mig. För en utav mina få skivor var ju singeln Öppna din dörr. Trodde fasiken mamma skulle ha sönder skivan för mig, haha! :p






Musikhjälpen,

Igår kväll var jag fruktansvärt trött redan vid nio men som vanligt kom jag på något jag bara skulle göra innan jag la mig och det resulterade i att jag blev pigg och inte kunde sova. Så jag satte på tvn och Musikhjälpen. Inatt var det dock Gina som höll i det, synd att det inte var Jason.

Men duktiga jag skänkte 50 kr! Okej, det är inte mycket och som en fis i rymden men det är alltid något. Tänk om alla tänkte så istället för att det är inte mycket pengar så det är ingen idé att skänka. Det spelar ingen roll, om alla skänker bara en liten slant så blir det mycket tillsammans! :)



åhh, vad jag gillar Jason!


111215

Blev inget Karlstad idag, åkte igår istället med farmor & farfar. Fick en julklapp till pappa & Anita iallafall, resten kan jag fixa här i stan.

Så idag har jag varit barnvakt kan man säga, har passat en utav de sötaste bebisarna i världen så mamma Nanna fick lite gjort i hemmet. Så jag har fått snosa lite bebis, mysigt!! Skulle ta lite kort på honom idag tänkte jag men han hade varit vaken inatt så han var lite trött och gnällig så får bli en annan dag. Så jag har bärt runt på han väldigt mycket och det börjar jag redan känna i armarna. Träningsvärk så det skriker om det!! :p Vill inte veta hur det kommer kännas imorgon, men det var det värt :)

Imorgon blir det lunch på stan, träffa Emelie (?) och fixa de sista klapparna hade jag tänkt. Bara Alexander som är klar. Oops! Har mamma, pappa&anita och Marko. Hoppas jag inte glömt någon?!

Nu blir det O.c. Sandy Cohens sexiga ögonbryn, Seths tafatta stil och mumshet, Ryans sexiga och tuffa stil. Ojoj!
PUSS


Jullov,

Idag var sista dagen i skolan, förutom om vi vill vara på lite avslutning på fredag men det är inget tvunget. Så un har jag jullov kan man säga! :) Kollade igenom mitt prov med Maria med, och jävlar i helvete vad förvånad jag vart! Ursäkta språket, men det var väldigt många frågor jag hade fått VG på. Hallå VG! Shit, och betyget på provet var ett G mer åt det starka hållet än det svaga. Fortfarande väldigt häpen. Ni som undrar om hur jag kunde ha mycke VG på frågorna så räknade de inte poäng för varje och la ihop till ett betyg i slutet. Utan de räknade ihop på en fråga, fick fram ett betyg sen räknade de vad man hade mest av och vägde om man hade mycket VG och MVG frågor klarade. Och det jag trodde att jag hade missat totalt på hade jag fått G på, ojoj.

På torsdag blir det Karlstad iallafall, måste fixa de sista julklapparna. Är ju inte många men kan inte direkt handla dom i den här stan. Skulle vara roligt att hitta en outfit eller något kläddesplagg till utgången vid jul, har lite ideér vad jag vill ha. Ska ut med bästa fröken Stolpe då! :) Ska bli enormt kul, eller man kan inte ha annat än kul med den tösen :D

Nu blir det kvällsmat och sen kolla Twilight - New moon. Den första går ju på tvn ikväll men vem orkar titta på dem med reklam?! Haha :p nejdå, men jag hade ingen lust med det så jag kollade på den i söndags :)

PUSS!



Ovänner,

Det är precis vad jag och min hals är just nu. Förstår inte varför vi inte kan hålla sams men halsen är så sur på mig nu så den känns tjock, det kliar och rösten drog!

Schysst..

Så nu ska jag dricka julmust. Jäkla tur att jag alltid får såna här halsproblem när det finns julmust/påskmust, min egna medicin mot halsen. haha.. Nej men för mig "kliar det tillbaka" och det gör inte ont att dricka. Sen ska jag nog lägga mig, för lucky me ska ju jobba imorgon 11-16. Suck...


Jul,

Snart är det jul med, dröjer inte men vart är julkänslorna? Inte här iallafall.. Men det kommer nog som alltid :) Har några klappar kvar att fixa, men måste åka till Karlstad för det. Ska ha ifrån IKEA, var in på deras hemsida och där kunde jag beställa men det preliminära leveransdatumet var 16 december. Vågar inte chansa på om det hinner kommer, med min tur så kommer det väl i januari då. Jaja, det ska väl fixas med klapparna! :) Har tänkte att åka denna vecka iallafall.

Förkyld är jag igen med.. Nyser, svullen och ont i halsen, snorig. Halsen är ju värst, känns trångt att svälja saliven till och med. Men har kännt värre så det är ganska lindrigt faktiskt :)

PUSS

Så mycket bättre,

Sitter och tittar på när det är Jasons dag, Timbuktu, och är han inte för smölli?! :) Gosbeten! Älskar Tomas, ingen nyhet. Hatar Lena Ph, hon ser ut som en jävla dragqueen och bara porrar sig. Låter förjävligt gör hon med och hånglar med mikrofonen tydligen. Nej men fy fan. Laleh gör så att man somnar, seeegt ska det gå tydligen och alltid så gör hon typ dom bästa låtarna av artisterna med. Refrängerna är absolut sämst av henne, men idag var hon helt okej. Martin låter likadant hela tiden, byter bara lite ord här och där. Mikael är väl bra charmig han! Eva är bra hon.

Så nu har jag fått ut vad jag tycker om de med, som ni märker är jag inget större fan utav årets artister. Gillar egentligen skånska men inte när Jason pratar då smälter jag istället! ^^



:)

Alldeles strax är det dags att bege sig ut i snön, det ska bli en efterlängtad fiak med fröken Stolpe :)) Mysigt! Var ett tag sen vi sågs nu, men det blir ju så när hon pluggar i Karlstad och jag pluggar och jobbar här. Men det är skönt att vi träffas då och då iallafall, vi + anna och johanna satt i princip ihop under gymnasietiden :P Haha, men mycke roligt har vi haft! :)

Bjuder på en drös bilder från den tiden :)















Ja roligt har vi haft det iallafall, man kan inte säga något annat! Har så himla mycke roliga kort som jag har tänkt att lägga upp på fb sen. Måste bara komma på någon snitsig titel till albumet eftersom det är mycke gamla kort :) Nu kanske alla förstår varför jag är som jag är, med dessa vänner så går det inte bli så mycket annat än bra tillsammans med dom!! :)

Liten fundering så här på kvällskvisten,

Man säger alltid att man är två i ett förhållande, alltså att den ena kämpar och göra allt medan den andra sitter på och gör inte ett dugg. Men den meningen, man är två i ett förhållande, kan passa in i mycket - förhållande och sätta dit ett annat ord.

För visst är det samma sak med vänskap, man är två i en vänskap (eller flera,)? Det är inte bara den ena som ska få det att funka utan det är båda.

Hur ser ni på det, att det är samma sak som att vara två i förhållande och hålla det vid liv som det är med en vänskap?


What a girl wants,

Den går på trean nu så tänkte små glysa lite på den, har ju en stor crush på Oliver James! Vilken goding, säger ju inte nej tack till honom heller.. Finns så många killar jag vill ha, eftersom det inte är säkert att jag får killen i tidigare inlägget så får jag väl önska mig honom också så kanske jag får någon utav dem ;)

Oliver James, vilken kille. Ännu bättre är ju att han sjunger OCH spelar gitarr. Vad mer kan man begära?!







så kääär,


Provet,

JAG KLARADE PROVET I MEDICINSK GRUNDKURS!!! :D
bara så att ni vet liksom :)


JA TACK!









ge mig honom och jag kommer vara lycklig hela livet!!


Btw,

Får ni inga svar på mina kommentarer är det för att blogg.se krånglar
och varken mejlar mig eller visar att jag fått några nya kommentarer.
Så ni vet!


111204

Bor hemma hos pappa just nu för det tapetseras i min lägenhet! :D Yey, det kommer bli så fint. Igår tittade vi på Narnia 2, eller jag tittade på det och de sov. "Ungdomarna" var lite bakfulla tror jag och hade kommit hem 7 på morgonen, haha.. Så jag var iväg och hämtade pizza igår som vi åt sen blev det som sagt Narnia 2. Pappa såg nog inget alls, Anita kanske såg halv filmen medan jag däremot bara missade 15 min. Blev så trött av pappas snarkande att jag somnade en liten sväng i fotöljen. Filmen var bra iallafall.

Idag har jag läst till provet och bara slappat, pappa och Anita har varit på julbord så jag har varit själv i stort sett hela dagen. Så har kollar på en serie på MTV, Awkward. Typiskt att man inte har MTV hemma men ska se vilka avsnitt som ligger ute på deras sida för att se, förhoppningsvis är det de avsnitten som jag missar nu. Är ju skidskytte på tvn nu som gäller ;) Haha..

Nu ska jag fortsätta att kolla på Awkward :)
PUSS



Första luckan,

Idag är det som sagt 1 december vilket betyder att jag får skrapa första rutan på min bingolottsjulkalender. Men det är väl som alla andra år, ingen vinst! Bättre att ha en chokladkalender, då vet man att det är vinst varje dag. :) I år är nog första gången som jag har fått kalendern i tid, annars får jag den alltid typ vid jul för vi glömmer bort den. haha! För att ge klartecken i vad jag skrivit så är det så att jag får en julkalender från bingolotto varje år av pappa, han säljer för bandyn :)

Får väl hoppas på vinst, någon gång här i december i alla fall!
PUSS

Bloggare
RSS 2.0