Ullared,

Sitter och lyssnar på Spotify listan med låtarna från Ullaredsresan. Jag vill tillbaka dit! Inte själva Ullared, utan mer resan dit och hem. Det var så enormt kul! Klart att det skadar ju inte att shoppa liksom ;) Haha! Men hela resan var så förbannat kul alltså!

Börjar med att det regnar när jag ska hämta upp alla, alla är dyng trötta och vill helst vara hemma men vi kommer allt iväg. Poppar musik som tusan och i baksätet är det väldigt tyst förutom när Rihanna - California King Bed kommer då vaknar minsann Evelyn till liv :D Haha.. Resan går skit bra tills jag och Kim inte alls är överens om vilken väg vi ska åka men jag får som jag vill men först var det piss och frukost paus. Måste ju nämna att det var tur vi lyssnade på mig! ;) När vi stannar på Statiol för frukost mm ser vi två harar i rondell och Evelynn blir som ett litet barn och vill ha med dom hem, haha..

Pigga och taggade för fortsatt resa!

Nästa incident är att det ligger nåt stort i vägen, jag skriker och kim skriker o vevar med armarna. Bakifrån hör vi: "vem är det?!" Jag skriker: "en grävling eller varg! en varg!" Fast jag tänkte på en räv då, så där brast det och vi skrattade så vi höll på att dö.

Hände massa fler roliga grejer, även där nere och så. Men den som är värd att nämnas när vi skulle åka hem efter att vi stannat och ätit var väl att jag missade att det var en rondell så jag körde rakt över! hahaha! Undra va fan bilen bakom tänkte då!! :p Äh, var ju inte alls lätt att se att den där lilla bucklingen skulle föreställa en rondell, tillochmed lilla Filipstad har större rondeller :p

Vill ha en sån här rolig resa igen!!
Bjuder på lite bilder.

 Aldrig påstått att jag är normal! ;)


Får ju inte glömma att nämna att jag såg mitt drömhus efter vägen till Ullared, dock kommer jag inte ihåg vart det låg. Smart tjej! Men det låg närmre Ullared än Filipstad iallafall, men för att få rätsida på detta får jag väl ta mig en tur till Ullared igen, haha ;)


PS. de jävla bilderna vill ju inte göra som jag vill, så de får se ut som det gör!


halsont,

Har ont i halsen, paniiiik! Bara att börja med alla kurer jag gör när jag får det.
Vatten med honung, te med honung, halstabletter i alla sorter mm.
Allt för att förhindra infektioner, låt mig slippa denna gång...

Glass = den perfekta medicinen mot ont i halsen!


långt hår,

saknar mitt långa fina hår, men är på god väg att få tillbaka det!! :)Sjuk,

Jobbade igår, vart en lång dag kändes det som eftersom jag hade 4 timmars avlastning på eftermiddagen. Hade dyng ont i huvudet och tanten var jätte nervös och vägrade sitta ner. När jag väl kom hem fick det bli mat och hjälpa mamma lite, sen var det bara att slänga sig i duschen och bädda ner sig i soffan. Somnade ett par timmar och la mig sedan i sängen. Sov över 12 timmar men vaknade ändå med huvudvärk och jätte förkyld. Kul liv!! Så nu ligger jag nerbäddad i soffan och myser. Tagit huvudvärkstablett och så så nu är febern nere och jag mår bättre, inte lika tätt i näsan osv.

Nu blir det en film att slumra till.
PUSS111123

Inatt har jag sovit bättre iallafall, blev runt 4 timmar. Dock har jag varit så jäkla trött alltså idag! Men jobbade bara till halv 11 så det gick bra, när jag kom hem slocknade jag i 1 timme på soffan. Hoppas på att somna i tid ikväll iallafall, så här går det ju inte att ha det!

Nu ska jag fixa iordning tvätten, för imorgon är det ju tvättdag. Kul, nej. Sen blir det att göra en kopp varm choklad och plugga.

Vi syns nästa år! (så känns det med allt pluggande :P)
PUSS

111122

Sov ca 1 timme innan jobbet förut, när klockan ringde visste jag fan inte vart jag var. Kände mig som en zoombie när jag gick till jobbet, där flöt det på ganska bra. Fick träffa två nya tanter och de var så gulliga :) Allt flöt på as bra tills i slutet av schemat. Först var det en tant som var as förbannad och bara hetsade upp sig så det inte gick höra vad hon sa. Då sa jag att hon fick minsann lugna ner sig om jag skulle fatta va hon ville, sen pratade inte hon mer med mig. Andra tanten gick och svor och jag vet inte allt när jag kom, men henne fick jag ge medicin iallafall. Herregud säger jag bara! :)

Egentligen borde jag ju ligga i sängen nu, helst redan sova men jag är inte särskilt trött. Känns ju inte alls bra eftersom jag börjar 7 till möran igen. Känns som att jag inte kommer kunna stressa ner förrän det här jävla provet är gjort, nu är det endast provet som gäller. Är det nåt skicka ett sms och fråga där, inga plötsliga besök tack! Behöver verkligen plugga som fan nu.

Får bli att slå på en film och hoppas på att somna! :)
PUSS

Men trött,

Sovit ap dåligt inatt, om det ens går att kalla det dåligt. Somnade halv 6 imorse och var tvungen att gå upp halv 8, usch.. Men nu är skoldagen avklarad och ögonen står i kors av trötthet, får bädda ner mig i soffan och sova någon timme för sen är det dags för kvällsjobb! Ska bli lite kul att jobba igen, var ju ett tag sen men är ju inte riktigt på humör just nu eftersom jag är så trött. Hoppas det flyter på bra ikväll! :)

Nu ska jag bädda ner mig i soffan,
PUSSLive every moment,

Nu är den nya designen uppe, :) För en gångs skull känner jag mig ganska nöjd och som att den kan få vara kvar ett tag! Fick bli en enkel och ren design, kanske att jag ändrar färgerna på text och så men det är inget jag kommer krångla med nu.

Magen börjar säga att det är dags att äta igen, va tusan. Tyckte jag åt nyss men tydligen inte :p Får fixa något lätt att äta, sen får det bli lite glass. Bästa medicinen mot halsont har jag hört! ;) Har börjat känna i halsen igen, jävla väder..

Och på tal om ingenting så var jag och hämtade tapeterna förut, kommer nog bli skit bra! :) Så idag har jag plockat ur allt ur mina bokhyllor med mera så har varit så skitigt här när jag drage runt på allt + att det bara letar sig fram ännu mer rötter :o Herregud! Diska skulle jag gjort med men det är ju ingen som tar den ifrån mig så den får vänta tills imorgon.

Nu blir det att fortsätta att kolla på Ensam mamma söker och lite mat!
PUSS

Tävling,

Var med och tävlade på söta Heidis blogg och tror ni inte att jag vann?? :) Wiie!
Detta underbara armband vann jag;TACK! :)


Dålig,

Måste säga att jag är typ världens sämsta på att blogga, haha! Ska försöka ta tag i det, det är ju inte så att inget händer i mitt liv liksom :p Men det kommer. Ska försöka pilla ihop en ny header under kvällen iallafall, blir ett skönt avbrott i pluggandet. Bakgrunden behåller jag om jag inte hittar någon jag gillar lika mycket :)

Ska försöka bjuda på den nya headern ikväll!
PUSS

Brandutbildning,

Det var vi på igår, var väl ganska intressant. Allt sitter ju i mitt huvud sen jag var lite, det enda som var nytt var när de pratade om ålderdomshem och så men annars kan jag ju det mesta känns det som. Ett + var ju att det var en ganska snygg brandman som höll i föreläsningen. Typiskt att han hade fru och barn, bodde dessutom i Karlskoga. Haha ;)

Efter fika och några timmars teori var det dags att gå ut och få testa på lite. Vi fick testa att släcka eld med en skumbrandsläckare, även fast de sa vad den vägde fick alla en chock när man tog tag i den. Vägde ju bara 12 kg men man tänker så dumt :P Sen fick vi släcka eld på en docka med brandfilt, på något vis hamnade jag visst först i kön till det. Ojoj! Men var ju en utav de snyggaste brandmännen (utav de jag vet, har säkert tillkommit nya) här i stan som höll i den stationen, Hasse Dahl, så han och jag kom överens om att om det gick dåligt för mig så var det Markos fel :D haha.. Roligt var det iallafall och det kändes bra att ha få provat på dessa saker! :)

Nu ska jag fortsätta med mitt intressanta liv, pluggning och åter pluggning. Kommer antagligen visa mig ute igen lagomt till jul, så alla vet! :p
Puss!Störsamt,

Är det bara jag som stör mig nåt så otroligt på reklamen till 5:ans kär och galen? Det är inte själva handlingen som stör mig utan att de har låten What are words till den. Visst att den handlar om att ord betyder ingenting om man inte verkligen menar det, på så sätt passar den. Men den är ju så fruktansvärt sorglig låten, själva betydelsen är ju inte kärlek på det sättet som programmet. Han sjunger verkligen ur djupet av sitt hjärta, att han skulle gifta sig men att chansen försvann bara för att han flickvän var med om en bilolycka. Att han gör allt för henne, det är verkligen kärlek!

Min slutssats är i denna röra att jag stör mig på att denna kärleksfulla men sorgliga låten inte ska vara med för ett stoj ock lek program där de tävlar om sitt bröllop eller nåt!!
Bloggare
RSS 2.0