Svar på kommentar,

Linnea om Facebook,:

Gabbi du kan ju helt enkelt klara dig utan facebook ett tag! ;)

Hahaha, nu var jag rolig va!




Svar; Det är ju alltid ett alternativ, men nääää! Hur ska jag hänga med i svängarna om jag inte har facebook? Det betyder ju att vi kommer få ha jobbmys och telefonkontakt väldigt ofta så ni kan skvallra för mig!

PS. Jag älskar dina kommentar, du får mig att skratta! PUSS på dig, ;)

Glaaaad,

Vet ni, vet ni? Min andra halva, eller hon som vet allt och lite till haha, har kommit hem från Norge! :D Yey, det gillas super duper mycket. Så nu ska vi ut på en promenad och kan tänka mig att det kommer skvallras enormt mycket, haha..

Åh, vad jag saknat henne!


Facebook,

Det kan banne mig dra sig någonstans! Det bara krånglar och har sig.. Ge alla tidslinjen nu så kanske det funkar som det ska sen, TACK!

Sömn,

Nu är det dags för fröken att stänga av datorn, trött som tusan är jag och jag hade tänkt komma upp i tid imorgon för att börja plugga. Så imorgon blir ännu en pluggdag, duktig jag eller nåt i den stilen. Haha, måste berömma mig själv för att hålla detta uppe ;p

G'natt


101 dalmatiner,

Igår var det myskväll hos Emelie, det blev ET och Harry Potter - den flammande bägaren :) Mysigt! Och eftersom jag inte riktigt visst när vi ska ses nästa gång så "firade" jag henne igår, så hon fick sin present :)

Nu kollar jag på 101 dalmatiner och ska plugga! :) Mysdag! Lillebror är här med..


Katie Piper,

Följer en serie som går på Sjuan, Förlorad Skönhet - Katies vänner. Intressant men så grymt hemskt! Alltså det värsta är att människor är så hemska och glor när det kommer någon och går som inte ser "normal" ut i ansiktet. Och jag förnekar inte att jag själv är sån, något att förbättra. Det är så synd om dem, för vi har inte en aning om varför de ser ut så, vad som har hänt eller vad de känner! Katie Piper var så himla vacker innan hennes olycka hände, men måste säga att hon ser väldigt bra ut för att vara så skadad och hennes hår. Jag vill ha hennes hår!

För er som inte vet vad som hände med Katie så blev hon först misshandlad och våldtagen av sin dåvarande pojkvän. Senare blev hon attackerad av en annan man som slängde något på henne, vilket visade sig vara syra och det var hennes pojkvän som hade lejt honom. Syran brände igenom fyra lager hud, hon blev blind på ena ögat och kunde först inte äta pga sina skador på halsen. Det krävdes 30 operationer för att hon skulle få i sig föda.

Hon jobbade som modell och tv-presentatör.
Andra bilden kan tyckas vara stark för vissa, den är inte så fager.






Innan



Efter många operationer





Som hon ser ut nu ungfär, otroligt vacker för att varit så skadad! :)


Flätor,

Nu är äntligen alla nya kläder som jag shoppade i Göteborg tvättade :) Skönt att få undan allt. Och hur underbart var det inte att duscha idag med värme i badrummet? Som sagt, hur har jag klarat mig?! :P Nu har jag gjort något som var bra länge sen jag gjorde med, två inbakade flätor. Knappt så man kom ihåg kändes det som, :p Det som jag gjorde varenda kväll förut när jag hade långt hår. Är så trött på mitt hår nu, det är så tråkigt. Som jag skrev till Nikita: Jag vill raka av det, färga det lila eller grönt, permanenta det. Whatever liksom.. Haha, lite överdrivet allt utom permanenta det då kanske :p

Och påtal om den söta människan! Hon kommer ju hem snart, :D Åh, vad jag längtar! <3

Pssst... faller väl för trycket och kollar på Antikrundan jag med ikväll nu när det är från stan! ;)








Färdig,

Nu tror jag minsann att jag är klar med pluggningen för idag, 4½ timme och sju inlämningsuppgifter/WB-inlägg senare. Det bara går runt i huvudet på mig. Så nu tänker jag mysa ner mig i soffan till tvn med kvällsmat. Sen ska jag unna mig lite popcorn efter slitet och det lutar åt en beställning från cdon, :) för att jag är så duktig, haha! men det hinner nog allt ändras några gånger.

Plugga,

Nu har jag laddat upp med massa vatten mm så nu jäklar! Igår kväll lyckades jag knåpa ihop en uppgift, har inte skrivit in den på datorn och skickat in den än men det blir senare det. Så nu ska det pluggas hela dagen! Jag ska inte bli distraherad eller nåt.. Små pauser är okej, men inga långa. För nu jäklar anama säger jag! ;)

Om jag gör riktigt bra ifrån mig så kanske jag kan unna mig lite nya filmer, som t.ex. One tree hill boxen :)) Men det beror på vad jag tycker ikväll! Dags att börja plugga..

Pappsegullet,

Pappsegullet har varit här och kollat om jag har luft i elementen, men nepp det hade jag inte. Han fixade också så nu har jag värme på toaletten! När jag var där inne nyss så tänkte jag hur fasiken har jag klarat mig, haha.. Var och kollade med KB det här med värmen när jag vet att mamma har dö varmt hos sig, han tyckte det var konstigt. Men sa att det kanske blir bättre när de är klara här om massa dagar med att byta ventilationen, för jag hade ju super varmt här för ett bra tag sen och då trodde KB att det var när remmen hade gått sönder. Så kanske att det blir bättre sen! :)

Men ska iallafall införskaffa mig en ny och varm pyjamas, dock så hittar jag ingen som duger men är ju ingen panik! :)

Pyjamas,

Jag är i ett stort behov av en varm pyjamas, för fan här fryser man ju ihjäl! :p Så nu ska jag klicka runt på alla klädsidor och hoppas på att jag hittar mig en varm och skön en, helst en flanell för då lär jag ju inte frysa iallafall. Hittar jag en så tänker jag banne mig unna mig den även fast jag var i Göteborg under helgen och shoppade. Skyller på att jag pluggar bättre på kvällen om jag har en varm och fin pyjamas på mig! ;)

Så nu ska jag kika runt efter en samtidigt som jag kollar på American pie på 6an och sedan plugga lite om jag inte är alldeles för trött.


Snygg!
typ min drömpyjamas, men närmre 1000:- för ett set neeej....


Göteborg,

Igår lunchade jag ju med Emelie, lika trevligt som alltid!! :) <3 Blev Kinan och oj vad gott det var. Planerade även att ha en myshelg nästa vecka.

Nu är jag princip färdig packad och allt, för imorgon drar vi ju iväg till Göteborg!! :D Ska bli så jävla kul, inte en lugn stund! Blir en uppdatering här efter helgen när jag vilat upp mig, nu ska äta lite och se på tv sen sova.
PUSS

Sista dagen,

Efter några timmars pluggning och knappt nå smartare så tar jag en paus, har skickat in en uppgift och gjort klart en stor om diabetes :) Så den ska bara renskrivas och skickas in. Kommer drömma om diabetes inatt tror jag, :p Så efter ganska hård pluggning och lång sjukdomstid så tänker jag unna mig en spakväll med hårinpackning, ansiktsmask, raka benen mm. Och det bästa av allt, byta rent i sängen!! :) Har inte velat gjort det tidigare förrän det har gett med sig men idag är det sista dagen med penicillin!! :D

Så nu tänker jag njuta av kvällen och fortsätter min pluggning imorgon! :)
PUSS

Sjukt trött,

Offrade ju någon timme igår kväll på att plugga vilket reuslterade i att jag är sjukt trött nu!! Var ju tvungen att ställa klockan med så att jag inte skulle ta pencillinet så sent. Känns som att det kan bli en tidig kväll idag! Men då kommer ett problem, samtidigt som jag pluggade igår så visade de mitt favorit CSI avsnitt på tvn och gissa vad, det är fortsättning följer idag. Suck, det börjar ju inte förrän vid elva det.

Jaja, får sova i reklamerna ;) Och ikväll börjar Body Of Proof med, super!! Nej nu ska jag fixa med skolan lite och sen inväntas lunch med Emelie, det brukar resultera i att antal timmar har sprungit bort sen ;)

Plugg,

Fick lite panik då jag tycker att jag läser överallt att alla pluggar och jag har inte ens börjat!! Okej, jag har ju en anledning då jag varit liggandes sjuk jätte länge och inte fått några böcker förrän idag. Jag hade egentligen tänkt lägga mig tidigt idag, men det verkar som jag offrar någon timmes sömn för pluggning. Ska göra en uppgift iallafall, pluggar bäst på kvällen men idag är jag väldigt trött.

Men en uppgift, kom igen nu!


Nationalteatern,

Men bara om min älskade väntar, <3
Hur underbar är den inte?





Nationalteatern är ännu ett farsarv, haha..
Uppväxt med det och Uggla, bra musik det :)


Hmm,

Bra dag idag, nooot.. Magen strejkar, bara att pimpla lite mer proviva idag. Drack ju bara det till morgonens medicin, så lär ta ett glas nu på kvällen.. Det trycker och gör små ont i mina öron, så nu sitter jag med ett pannband på mig. Snyggt! Det lindrar faktiskt, blir varmt och gött.. Små ont i halsen har jag med.. Känner mig helt negg på livet..

Men tröstar mig med att jag får åka till Göteborg på fredag morgon med min älskade mamma <3 En hel helg med mys och shopping. Och hotellfrukost!! Haha.. Tur att jag orkar äta nu! Så ska vi äta på min favorit restaurang därnere, en indisk. Så grymt gott!

Tror jag ska dra täcket över mig, sova och se film ända tills vi ska åka.. Då kommer ju allt kännas toppen ;)

UPDATE: glömde ju nämna min torra, flagnande näsa. Trots evigt smörjande från början av snytinga så är inte omvärlden redo att se mig..

Magens bästa vän,

Det är Proviva det, sägs det iallafall och det hjälper min mjölkmage :) Men nu köpte jag den eftersom magen är ganska orolig med tanke på penicillinet, så jag prövade smaken jordgubb. Nej men fy, den tyckte jag inte alls om! :s Som tur är garderade jag mig med den trogna och underbara smaken mango :) Mums! Så nu äre bara att dricka upp jordgubben och sen får jag den goda :)


fyyy!


Heath Ledger,

Nyss sett en dokumtär med Heath Ledger, man blir lite ledsen i ögat när man ser det. Där gick vi miste om en suverän skådespelare och en riktig heting!

När jag dör ska jag gifta mig med Heath Ledger! Det är mina drömmars man i himlen..









I himlen är det du & jag! ;)


Vita Lögner,

Detta var tv-mys med mamma det, sitta och titta på Vita lögner :) Och jag var så kär i Anton Körberg då, gud va snygg han va.. Haha...

Och tänk att man kan introt fortfarande när man hör det!



Vecka 3,






Big Brother,

Jag har ju som sagt hunnit kolla ganska (läs väldigt) mycket på tv de senaste dagarna, även film/serier. Men så läste jag att Big Brother börjar snart igen, det pigga ju upp lite :) Hoppas de tagit med lite roligare personer den här gången, tydligen rekord många som sökte.

19 februari (jäkligt bra datum asså!) kl.21.00 börjar det i tv11!! :)


Öroninflammation,

Blivit dålig uppdatering de senaste dagarna. Var till akuten i Karlstad i söndags där de kom fram till att jag har virus, gör kul eftersom det inte går att göra så mycket. Så jag skulle äta värktabletter regelbundet men ont i öra fick jag med senare. Så var upp till sjukhuset här imorse och där kom dr.Olsson fram till att jag har virus (men det visste vi ju redan) och sen att jag har öroninflammation för första gången i mitt liv! Så det fick bli en penicillinkur och kortisonnässpray.

Så det blir soffan och massa film i någon dag till sen ska jag vara piggare av medicinen :)

Bitter,

Känner mig lite bitter och är sugen på allt! Men nej nej, här kan vi ju inte äta heller.. Bittert också att jag vet att det ätits tacos en trappa ner, men nej jag fick nöja mig med lite äckligt pulvermos som gled perfekt ner. Får trösta mig med en till skål glass :) Dock blir det förbannat mycke disk ju, måste ju byta allt typ varje gång. Jaja, diska är ju kul, nooooot...

Bra dag jag har... Men ska se om jag kan installera Backpacker, det vill säga om det finns plats, så blir det ju lite roligare detta!

Ont i halsen,

Haft ont i halsen två dagar nu, fy fan.. Gör så jävla ont att svälja, så lever princip på te med honung i! Och som tur är så säljer de fortfarande lite julmust så har fått i mig det med. Mat är ingen höjdare, går ganska okej att svälja men då äre magen som säger nej istället. Men tror det är min mjölkmage som är igång, var ju ett tag sen den krånglade nu så det är väl dags :p

Det värsta är ju att jag har bara ont i halsen, inge snuvig eller hostig. Så jag fick bara en tredjedel av paketet, känns skit. Hade känts bättre om jag hade haft allt på nåt konstigt sätt ;s Jävla hals, detta är liksom inte okej! Vet ju hur det slutat annars med ont i halsen så jag ber till gud och får lite panik samtidigt.

Bäst jag avslutar med ett Amen! (ifall gud skulle komma sig för och läsa)


Naglar,

Här är resultat av nattens fix av naglarna, det är två sorters stenar på. En helt vanlig rund och en stjärna, syns dåligt på bilderna men jag är nöjd :) Skönt med fina naglar även fast de inte är långa!



Bröderna,

Egentligen borde jag ju ligga i min säng och sova nu eftersom jag sovit knappa 6 timmar på över ett dygn men tror jag gått över övertröttsgränsen så jag känner mig ganska pigg nu. Skit..

Tänkte att jag skulle slå på en film faktiskt. Såg ju Wallander - Byfånen förut under dagen så funderar på om jag vågar se Bröderna nu. Vet att de inte är läskiga men jag har en förmåga att skrämma upp mig själv nåt så sjukt, speciellt om filmen är på svenska! Får se vad som händer och sker..






JVM,

Eftersom jag misslyckades med att somna inatt så tänkte jag att jag kan lika gärna kolla på Sverige - Ryssland en sväng, men det var så spännande så jag var tvungen att se klart hela matchen! Vilken rysare! Men ångrar verkligen inte att jag tittade klart på den, GULD!

Hela jag rös när de fick sitt guld och när de sjöng nationalsången. Helt otroligt att detta var Sveriges andra guld någonsin och det första togs -81. Så det var sjukt kul att se deras glädje! :)

Så 6 imorse somnade jag, sov till 12. Kan säga att jag känner mig ganska mycket bakom flöte! Usch vad trött jag är..





Resultat,

Det verkar som det funkade ganska bra med olivoljan, håret känns mycket mycket mjukare! Visst att det på vissa ställen i underhåret att det är lite fett men vad förväntar man sig liksom när man kletar i olivolja i håret?! :p Går antagligen bort imorgon när jag tvättar håret så ingen fara skedd. Om det blev glansigare vet jag inte men det kanske märks imorgon när jag träffar folk :)


Tummen upp,



What doesn't kill you makes you stronger


Magnus Uggla,


Hur kan man inte älska honom?!
Farsarv, :) Haha..


Melissa Horn,



<3


Hårinpackning,

Blev inget utav de alternativ jag skrev i förra inlägget! Istället kom jag på den smarta idéen att jag skulle göra en hårinpackning, så här sitter jag med olivolja i håret och plastpöse över. Haha.. Läste in min Solo och surfade runt lite och olivolja ska tydligen vara bra, så vi får väl se!


Återkommer med resultat..



Vecka 1, uppdatering




Torsdag,

Mamma och Alexander var här på lunch, det fick bli pasta och köttfärssås. :) Sen diskade min snälla broder här efter att mamma mutat honom att han skulle få fem guldtior, haha.. Då var han minsann snabb till att diska, det bästa var att jag slapp diska OCH jag slapp betala honom.

Jackpott på många ställen idag! :)

Nu har vi nyss varit och handlat så nu ser det ut som att någon bor här igen i kylskåpet :P Nej men lite behövdes fylla på, har varit duktig och ätit ur massa innan jag handlat så det känns bra :)

Nu blir det att se på antingen OC fjärde säsongen eller nörda Sims3 eller att se Wallander - Byfånen. Fast en tuppis skulle sitta fint efter att somnat 3 inatt :/ Hade skit svårt att sova. Så vi får väl se vad jag väljer :)
PUSS

Vecka 1,

Ska försöka lägga upp en liten veckoplanering varje söndag (förhoppningsvis kommer jag ihåg det!), kom på denna briljanta idéen nu så därför blir det en onsdag denna vecka :p Vet inte riktigt varför men då har ni lite koll på vad som görs under veckan och jag kanske har lite koll jag med. Mitt minne suger rent ut sagt utan min kalender.





(Klicka på bilden eller här för förstoring!)


Innan frosten,

Blev varken sova eller att spela Sims, istället började jag kolla på Wallander som jag inte sett på as länge. Och att jag aldrig lär mig att jag blir bara uppskräm av svenska filmer men dom är ju så bra och Ola Rapace är en riktig pudding! Har tyävrr inte sett några filmer sen Ola och Johanna slutade men de ska införskaffas med eftersom jag har de andra. Antar att alla typ redan sett denna men är kommer handlingen iallafall.

Handling:
Genom gryningsdimman lyfter en flock brinnande svanar från sjön. Det som ser ut som ett pojkstreck får snart oanade proportioner då ett mord kan knytas till svanarna. Det enda spåret Kurt Wallander har att gå på är en bibel på engelska med lösryckta citat skrivna på hebreiska. Samtidigt anländer Kurts dotter Linda till Ystad. Hon är nyutexaminerad från Polishögskolan och har fått anställning på stationen i Ystad.






Gött att jag hittade ett norskt omslag med, haha :p
Det blir nog att kolla den andra filmen imorgon.
Det blir bra att kurera sig till. Har ju inte tid att bli sjuk, fast ska jag bli det så äre nu.
För om två veckor har jag inte tid, för då kommer jag Tomas! <3


Sims 3,

Haft lillebror här på lunch, vilket jag hade igår med ;) Idag blev dte pannkakor för jag vart så himla sugen på det igår. Imorgon kommer han på lunch igen har han bestämt, då skulle han ha köttfärssås och ris bestämde han. Haha, han är för söt! :)

Känner mig frösen, ont i halsen och allmänt dålig så nu tänker jag bädda ner mig i soffan och nörda Sims 3 eller sova. Har inte bestämt mig än..
PUSS

O.C

Är nu inne på tredje och sista säsongen/avsnittet med Marissa. Så nu är det snart att gråta, gråter lika mycket varenda gång jag ser sista avsnittet med henne. Fy, det är inte alls lika bra sen i fjärde säsongen utan henne :(



 

  • Vart är min Ryan Atwood? Eller Seth Cohen? Inte här iallafall.. Sandy Cohen går bra med.
  • Volchok tar jag gärna! Fast dock inte så som han är i serien, nej fy men annars. Mums!



Även en liten lista,

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Flyttade till min egna lägenhet, stå på egna ben.

Höll du några av dina nyårslöften?
Hade jag haft några hade jag antagligen inte höllt dom iallafall, haha..

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Min absolut äldsta barndomsvän fick en lite flicka!

Dog någon som stod dig nära?
Ja tyvärr fick underbara faster Laila lämna oss efter en tids sjukdom <3 Men hon har bra sällskap av gammelfarmor och gammelfarfar <3

Vilka länder besökte du?
I år höll jag mig i Sverige, suck..

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Hör och häpna, jag tror banne mig jag varit ganska frisk detta år. Iallafall vad jag vill minnas ;)

Bästa köpet?
Min lägenhet antagligen!

Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder och saker till lägenheten.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Haha det har jag nog säkert gjort, hoppas jag !

Blev du kär i år?
Absolut inte!


Största musikaliska upptäckten?
James Morrison. Men Tomas Ledin finns alltid!

Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Ett smyckesskrin, sen kommer jag inte ihåg mer vad jag önskade mig :S

Vem saknade du?
Min älskade gammelfarfar! <3


Några nyårslöften?
Nej, jag tror inte på sånt där. Bara för att man säger det så har man ett år på sig att fixa det då kan jag ju lika gäran lägga det löftet på vilken dag som helt under året :p


Hur skulle du beskriva din stil år 2011?
Leggins med en stor tröja till. Det känns som det är det enda jag haft på mig i år :o

Vad fick dig att må bra?
Mina underbara vänner och familj!

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Massor, men det skulle ändå inte hjälpt det att bli bättre. Var helt enkelt tvunget att bli ett ledsamt år för att 2012 ska kunna bli bättre! :)

Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
Först firade jag hos mamma, sen iväg till pappa och sen var det mys med Kim på kvällen tills vi skulle iväg och hämta hem fulla grabbar ifrån Karlstad ;)

Favoritprogram på TV?
Grey's, Bones, One tree hill mm. Jag följer princip allt som går och passar in i schemat, haha..

Hur tillbringade du julen?
Hemma hos mamma på julafton med lillebror, mormor och morfar. Sedan kom kusin med sitt barn. Juldagen hemma hos pappa & Anita med Daniel och Anders :)

Vad önskar du att du gjort mindre?
Hmm, vet inte..

Vad önskar du att du gjort mer?
Rest helt klart!

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Ledsnare..

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011?
Veronica Maggio - Välkommen in, Lady Gaga - Edge og Glory,

Vad ser du mest fram emot under 2012?
Bli färdig i skolan, Göteborg, TOMAS LEDIN <3 och TURKIET!!



Listan blev i helt fel ordning nu, men blogg.se vill inte göra som jag vill just nu!


Vad säger man?

Ibland blir jag fan rädd för mig själv! Sitter och spelar Bubble Witch Saga på facebook, så sitter jag och tänker att det där förbannade spelet är skit som gör som det vill och skjuter bubblorna dit dom vill. Sen inser jag att istället för att trycka på mellanslag (som gör att man byter färg mellan två bubblor) så sitter jag och trycker på vänster knappen av musen på datorn och jag använder en trådlös mus när jag spelar.

Alltså var det inge fel på spelet utan på mig!

Premiär,

Ikväll är det premiär för Kanal5s sitcom tisdagar, ska ju absoluts ses. Ny säsong med Big Bang Theory <3
8/1 - Bones. Som jag längtat!!
11/1 - Livet blir bättre.
18/1 - Body of Proof.

Det är dom seriestartarna som jag vet om än så länge, snart finns det massor att se på tvn igen. Iallafall för en stund.

2011,

Får väl göra en liten summering jag med av mitt 2011:

  • Jag påbörjade min första och andra termin för att bli USKA.
  • Hade min första praktik på Gullvivan, fick även bli timvikarie.
  • Kärnkraftskrisen i Japan hände, jag var as orolig för Niklas som var där nere.
  • Jag flyttade hem till mamma i två veckor och sen till min egna lägenhet.
  • Bröllopsfest för Camilla och Mats.
  • Ullared med härliga tjejer.
  • Utgång med bästa fröken Stolpe x2

Hände säkert massa fler saker men det är väl detta jag kommer ihåg. Har varit ett ganska ledsamt år, känns fortfarande ledsamt men det är bättre. Hoppas 2012 blir bättre eller det ska bli bättre!

Planer för nästa år:

  • Börjar snart min sista termin sen är jag färdig!!
  • Göteborg med mamma.
  • TOMAS LEDIN!! <3
  • Turkiet.

Det är vad jag kan komma på idag. Längtar!!


Bodyguard,

Den visas ikväll, såklart hur sent som helst. 00.15 börjar den, uuurk.. Har sett den typ tusen gånger men en utav världens snyggaste män är ju med, Kevin Costner.. Mums!! Får se om jag är vaken så kanske jag får mig en liten titt på han ;)



Bloggare
RSS 2.0