Vin,

Blev en mysdag igår med gottigheter och bra sällskap.
Och ikväll blir det vin med fina brudar :) 
 

Fredagsmys,

Jag beställde mina skor i tisdags och nu har jag fått ett sms om att jag kan hämta ut dom på coop :D Snacka om snabbhet! Hittade en grymt bra sida att beställa ifrån, jag beställde ju mina från skopunkten skrev jag men inte från deras egna sida eller vad man säger. Det finns en sida som heter Put feet first och då kan man handla skor från skopunkten, nilson shoes, ecco och din sko på samma sida :) Hur bra är inte det? Behöver endast betala en frakt även fast man vill ha skor från både skopunkten och din sko. Super!
 
Om en timme ca ska jag träffa Emelie och Ida för en fika på stan :) Mys! Massa skvaller och antagligen span i affärerna, måste komma ihåg och hämta ut mina nya skor med! Tänk att det kan vara så jäkla kul med nya skor!
 
Ikväll ska lillebror vara här, vi ska mysa med gottigheter och se på film :) <3
 

elias,

Möse med den här lillskrutten idag :) <3
 

Oops,

Råkade visst klicka hem 3 par skor förut!! Men till mitt försvar så behöver jag ju höstskor/vinterskor (tror de går att använda på vintern med) annars kommer jag gå i mina converse och då goes mamma crazy!! ;) haha.. Så jag behövde nya skor :) Köpte de även på skopunkten så ett par fick jag ju gratis!
 
Behöver fortfarande komma på vad jag ska köpa till pappa Wikström med, jag tänkte och tänker men börjar lukta bränt här nu. Men ska fortsätta att surfa runt om jag hittar någon rolig pryl på min favoritsida bluebox eller kanske coolstuff. 
 
 

Present,

Insåg nyss att det 1 vecka och 5 dagar tills pappa fyller år, självklart har jag ju köpt en väldigt genomtänkt present eftersom jag är en sån bra dotter! Nej, nu ljög jag så jag trodde mig själv! Attans också.. Jag har inte en aning om vad jag ska köpa, han önskar sig ju aldrig nåt heller.
 
Förslag mottages gärna :) Men inte kläder eller någon sorts korg med olika saker i, har redan gjort det x2. :p Jag har redan en sak, eftersom jag vet att pappa inte är ute på Internet mer än för att betala räkningar och blocket så kan jag säga vad det är, det är ett kort på fyra generationer. Mig, pappa, farfar, gammelfarmor och gammelfarfar <3 Så ska jag sätta det i en ram med :) Men jag ska ju ha något mer!
 
Bara att sätta igång och kolla runt på nätet efter passande present! :)

Tatuering,

Jag är så himla, grymt, jätte, as sugen på att tatuera mig. Liksom sätta planen till verket. Jag har ju velat tatuera mig hur länge som helst och jag har även fått för mamma och pappa när jag vart minderårig men aldrig kommit till skött. Fast nu är det en helt annan tatuering som satt sig i huvvet på mig, är såå sugen!
 
Kanske ska komma till skött på riktigt och beställa en tid, maybe? :) Ja vi får se helt enkelt! Lär ju komma på vart jag vill ha den med, men kanske är enklare om en kunnig är med och tycker till lite.

Önskelista,

För en gångs skull (sitter ordet ihop? whatever...) så har jag börjat med i tid med min önskelista, så jäkla bra jag är! ;) Får ju inte missa något som jag önskar mig heller! Och jag gör den på datorn så jag inte ska hinna tappa bort den och jag har lite mer struktur på vem jag ska önska mig vad av.
 
Och påtal om drömmar (för det är väl det önskelistor handlar om?) så har jag hittat min drömserie med kökssaker! Och färgen är ju självklart rosa, vad annars? ;) Men så jävla dyra saker, men drömmar brukar ju vara det. Ska ge er två bilder så ni ser vad jag suktar och dregglar efter :) Första bilden är på färgen jag vill ha, givetvis ingår maskinen i serien, men hittade bara en bild med hela serien (?) på.
 
 

Turkiet,

Har inte lagt in bildern från kameran än men tänkte bjuda på bilderna från Instagram för de som inte följer mig där :) (bilderna blir kapade, men det orkar jag inte fixa nu när jag är klar med hela inlägget. är inte särskilt mycket som försvinner)
 
Arlanda
 
Första ölen ;)
 
Dricka drink på stranden, joobbigt ;)
 
Åka golfbil på hotellområdet, ännu jobbigare ;)
 
Beställde öl på en restaurang, vi fick frågan om vi ville ha en lite eller stor.
Vi svarade liten och fick denna "lilla" öl.
 
Vår strand,
 
De gillar sötsaker iallafall!
Åt inte upp detta för den som nu trodde det, de har liksom inga normala bitar.
Allt är gigantiskt och super söt, utom "kärleksmumsen"
 
Skor och väskor = jag i sjunde himlen!
Ändå kom jag bara hem med ett par skor :p
 
Vårt vattenland,
 
Raki, inte det godaste jag druckit
 
Hjärtattack!
 
Jag och en utav min bästa bartenders,

Hela Sverige bakar,

Jajamen det har premiär idag :) Ett program i min stil, älskar ju som sagt o baka! Har varit ganska dålig på det nu på sistone, men har ju ingen som äter. Hur kul är det o baka om ingen äter? :p
 
 
Imorgon är det upp med tuppen, eller ja nästan iallafall. Det är bara att kliva upp för att göra ett ärende på Expert med antagligen resten av kommunen!!! Bittert... Tur att jag är kort så jag kan bita dom i hälsenorna om de blir förjävliga i kön ;) mohaha..

Bloggare
RSS 2.0