Sova,

Först var det jobb, 7-11.30. Hem och byta om för att ta mig en PW runt storbron och lite till. Vilket jag tänkte på att förr skulle jag aldrig gjort det om jag var trött som ett as (vilket jag är!), det bevisar väl bara att jag verkligen tar tag i mitt liv?!
 
Jag har haft en period nu som jag haft väldigt svårt och sova, brukar ha det ibland. Har somnat den senaste veckan inte förrän efter 2-3 om jag haft tur liksom, hur trött jag än är. Förut kan jag väl förstå, för då åt man antagligen massa skit och grejer som gjorde det svårare att sova. Men nu är jag ändå ute och går, äter bättre och mår helt enkelt bättre i kroppen. Men ändå har jag detta problem, och det hjälper inte att skippa en tupplur då jag har jobbat kort dag. Har prövat det med men då blir jag alldeles för trött och helt plötsligt sätter övertröttheten in. Så är princip trött jämt bara för att jag inte får någon sömn på natten, sen upp och jobba mm. Jäkla tur att jag inte ska ha barn än på ett tag, jag är då inte beredd att offra någon sömn här inte.. haha.. ;)
 
Men nu är jag ledig imorgon i alla fall och kanske torsdag (beroende på om jag blir bokad på nå jobb.) och då kanske jag kan vända rätt detta på något konstigt sätt. :)
 
Och på tal om PW, tack och lov att det bara är en vecka kvar tills vi ska pröva och hämta mina inlägg för då kanske jag kan få bukt med di förbannade inflammationerna!! För det är en pina att gå, jag känner verkligen utav dem. Så vi får se vad han säger om detta..
 

Hi my name is whatever you call me so let's get undressed,


Jobb,

Då var även denna helg över, inte för att jag hinner göra så mycket. Jobbar princip varje helg, så jag längtar lite till sommaren så jag får varannan igen.. Men jag är grymt glad över att ha schema och få in timmar, så jag biter ihop! :)) Tur att det är så bra arbetskamrater så det går lätt att jobba!
 
Var inne till den ena av våra sjuksköterskor igår, Ulrika, för jag ville boka en tid för att förnya min deligering. Jag har stenkoll på när det måste förnyas mm, har det uppskrevet i min kalender till och med :p Haha.. Och nu i början av maj så skulle den "gå ut" (kan ni fatta att jag varit klar och jobbat som USKA i ett år nu?! Hjälp, vart tar tiden vägen...) så ville vara ute i god tid, man vet ju aldrig hur mycket de har och göra och om det passar ihop med mitt schema mm. Men i alla fall så deligerade hon mig direkt, gick igenom allt det viktiga och om jag hade några frågor. Så det gick fort! :) Måste bara säga att vad glad jag blev när Ulrika sa att det var inga konstigheter att gå igenom för att hon litar på mig! Det kändes så himla bra att höra, :)
 
Imorgon börjar en ny vecka, vilket betyder jobb och en ny vecka med lchf. Första veckan är avklarad, resultat märks och jag lever med ständig träningsvärk men det är sååå värt det! :)
 
Jag har sagt det förut men tänker tjata lite mer: Livet är så himla bra just nu!

Lchf,

Nu har jag kört med lchf sen i måndags och jag tycker det går super bra, god mat mm. Det jag har problem med är att äta frukost, jag har alltid haft jätte svårt för det men det går ganska bra ändå nu. Så jag hoppas det håller i sig så jag också blir en frukostmännska, :) Fast i onsdags var dock inte middagen så god, jag är inte särskilt kräsen men soppan var mindre gott (man får inte säga äckligt enligt mamma, så får väl sköta mig eftersom jag vet att hon läser här! :P) så den tänker jag inte göra nästa vecka. Och aubergine det tycker jag verkligen inte om, fy.. Så hädanefter får jag klara mig med zucchini.. Sen tänkte jag på en annan sak när jag läst recepten, i ett så står det zucchini och i ett annat squash men som jag fattat det så är det samma fast olika namn på olika språk? Helt idiotiskt, då kan man väl använda samma så man slipper springa som en idiot på affären och leta, sen skita i och köpa det för o sedan behöva googla fram det :p Haha..
 
Men i alla fall, jag känner att än så länge mår jag bra av det här. Små ont i huvudet har jag ju men avvänja sig socker är inte bara inte, haha. Men det ger väl med sig snart :) Allt socker är inte borta, men det är absolut inte så mycket som man brukar äta annars. Som majonnäs, lätt att hitta det utan socker nej.
 
Jag mår helt enkelt bra och jaa, det känns bra! :) Har så mycket framför mig, massor med roliga saker. Tex bara 2 veckor kvar tills jag får se mannen i mitt liv igen, Tomas Ledin!! :) JAG LÄNGTAR!! Resten räknade jag upp i ett inlägg för ett tag sen. Även så har jag och Emelie bestämt att det antagligen blir Thailand i två veckor nästa år på hösten/vintern år 14-15, så det spanas in vilket ställer man ska till, vad man vill göra mm :)
 
Länge sen jag kände så här, så det är helt underbart och må så här bra alltså!! :)

Lchf,

Igår började jag med lchf:n, och det går super bra än så länge :) Har dock kommit på att detta var inte bästa veckan att börja på, börjar känna mig som ett PMS-monster och vill bara äta allt som finns.. Haha!!
 
Var ute på promenad förut, gick runt färnsjön för första gången idag. Och PW runt färnsjön är definitivt inte som att PW runt storbron, det ska gudarna veta! Förut när jag gått så har jag ju känt smärta i hälen och tårna, men nu vet jag ju att det är inflammationen som spökar och satan vad ont det gör. Får se vad de säger när jag ska hämta mina inlägg om ca 2 veckor, om jag ska börja med Voltaren eller avvakta lite till.
 
Nej nu ska jag och ta en bit mörk choklad (vilket man får äta om det krisar, och jag skulle faktiskt kalla pms för kris. en STOR kris!) och hoppas att suget efter allt ger sig.. Annars får jag väl dra täcket över huvudet.. Haha :)

Recension,

I fredags fick jag mina stödstrumpor som ja beställt från Vårdväskan.
 
Jag har använt det förut, t.ex. när jag hade praktik på sjukhuset. Mina ben klarade inte av stå över 8 timmar varje dag (vi satt endast på toan och om vi hade tur i 30 minuters lunch), så jag köpte mig ett par på apoteket. De vanliga fula liksom. Jag gillade inte dom alls, när de passade i vaden så passade de inte i fötterna (har bara storlek 37 på fötterna men breda vader) och vice versa.
 
Men dessa, vad underbara! Jag använde de i fredags under eftermiddagen för att testa liksom och även under kvällen idag när jag jobbade. De passade perfekt först och främst! Hälen satt där den skulle och även fram vid tårna. Först tyckte jag det var lite obehagligt men det är ju klart man tycker det eftersom man inte är van att ha stödstrumpor, men sen var de sköna. Mjuka, inga problem att ha under tajta jeans.
 
Rekommendera verkligen dessa! Finns i både enfärgat och mönster. Jag kommer absolut köpa mig ett par till framöver, :)
 
Dessa köpte jag nu:
 

<3

Tänk att det redan är 6 år sedan min älskade, underbara gammelfarfar dog! Det går så fort, känns som att det bara är ett par år sen. I mars var års dagen, men inte detta år heller var jag upp till graven. Har fortfarande bara varit upp en gång om man inte räknar begravningen. En gång på 6 år.. Men tycker fortfarande att det är jobbigt..
 
Jag vet att han mår bättre nu, slipper vara sjuk och ha krämpor. Jag vet att han, gammelfarmor och faster Laila har det så bra de bara kan. Men jag saknar dom fortfarande..
 
 
 
<3

Isadora,

Jag har kommit på att jag är för jäkla bra på att förlägga saker! För ett tag sedan hittade jag mitt älskade nagellack från Isadora, Gothic Black, och då la jag det på ett ställe så att jag skulle hitta det. Det här var för flera månader sen och jag har inte hittat det igen! Så häromdagen blev paniken för stor så jag gick och köpte mig ett nytt, det är det bästa svarta nagellacket jag vet. Ni som känner mig vet att jag älskar svarta naglar (inte en aning varför, kanske för att det är snyggt med svarta och korta naglar) och eftersom jag inte får ha nagellack på jobbet så måste jag passa på och njuta de få dagar man är ledig! Så då blir det bara favorit lacken som kommer fram och detta är just det :) Perfekt att måla med, ett lager och det är hur bra som helst.
 
Så nu sitter jag och njuter av att jag har fina naglar igen, :) Men nu blir det att fortsätta med att titta på Criminal Minds och njuta av en skål kvarg och bär!
 
 
Bilden är lånad från Google, men det är just detta som jag använder!
 

Ladies Night,

En helg i Göteborg är bokad med Emelie, :) Den 15-17 november kommer vi befinna oss därnere och den 16 kommer vi vara två av tusentals tjejer som skriker oss hesa på Ladies Night :)) Det kommer bli så jäkla bra!
 
 
 
2013 kommer bli ett toppen år! :) Smögen över midsommar, Turkiet i 2 veckor, Oxhälja som jag kommer vara hemma på i år och Göteborg! Mycket att se framemot.. Och mer kommer det säkert bli! :)

Ortopedtekniska,

Ja idag var ju dagen då jag skulle till OrtopedTekniska, kan säga att det är tur att jag inte skulle åka dit själv! Jag hade ju då aldrig hittat, pappa han kan han! ;) Haha.. Han som hjälpte mig tryckte och kände på fötterna, så fick jag göra avtryck för sulor. Sen konstaterade han att jag hade inflammation i en slemsäck, det skulle jag kunna behandla med Voltaren men att jag skulle vänta tills jag fått mina inlägg. Sen hade jag tydligen någon inflammation i lederna till ett par tår. Det var ju bra att jag veta dessa saker i alla fall. Men satan i hela gatan vad ont det gjorde när han tryckte och kände efter (antagligen så tryckte han väl knappt, men för mig kändes det som han tog i för kung och fosterland! :P) Så i slutet av april ska jag på återbesök och få mina sulor! :) På gott och ont, för kan säga att både jag och min plånbok gråter efter detta besök!
 
Sen blev det Stadium en sväng, prövade olika löparskor och har nu hittat den modellen jag vill ha. Och hittade även de löparkläder jag vill ha med, men som sagt det får ju vänta tills nästa månad eller nåt för nu har jag då inte råd efter dessa sulor. Skorna inser jag ju nu att de skulle jag kunnat köpt, har ju presentkort där.. Jaja, då får jag ju ångra det med!
 
Sen blev det lunch som pappsen bjöd på :) Efter det Biltema, vi kan ju gissa på vem det var som ville dit? ;) Men då fick jag chans att spana in en ny cykel med, så nu vet jag vilken jag vill ha. Bara att börja spara pengar så jag kan åka och köpa den :)
 
Ont i min satans visdomstand har jag med! Typ lite svullet så bita ihop gör ont, fast nu har jag tage värktablett så det är inte olidligt längre i alla fall! Sen börjar jag bli förkyld.. Rösten är förjäklig, hostig och allt..
 
Nu har jag fått bittra av mig lite, så nu ska jag dra täcket över huvudet och dö en stund.. Tack o hej!

Smögen bby,

Stugan är bokad vilket betyder att midsommar tillbringas i Smögen detta år! :) Längtar!
 

PartyLite,

 
Nu blev resten av bröten på bordet med men i alla fall! ;) Allt detta fyndade jag för 350:- och för den summan skulle jag knappt få den fina silvriga lampan som man ska ha värmeljus i :p

Lchf,

Jag har alltid varit emot lchf men har börjat tänka om lite, har beställt Katrin Zytomierskas receptbok på lchf. Får se om det är något att ha, jag vet inte hur hårt jag ens kommer hålla i det. Måste få läsa igenom boken först och se :) Så fick jag frågan av Emelie igår om vi skulle ställa upp på lchf-loppet, och först var jag super possitiv! Sen insåg jag att jag är utomlands då, typiskt! Jaja, man får hitta något annat mål att dras mot :)
 
Nej nu ska jag ta kort på PartyLite grejerna som jag köpte, har lovat Heidi det och just nu är det ju färskt i minnet så bäst att passa på ;)

Rensa kroppen,

Är det någon som har prövat att detoxa kroppen? Så man blir av med alla slaggprodukter mm.
 
Läste på Anna Skippers hemsida så därför jag kom och tänka på det, haha..

Påskhelgen,

Långfredagen började med fix och planering med Emelie och sedan påsklunch med mamsen! Sedan kom jag på att jag inte hade något o ha på mig på lördagen så vi drog till Kd. Där hittade jag en tunika/blus, två bh-set (otroligt nog så hittade jag det! lyckan alltså!) och lite smått och gott från Ikea.
 
Lördagen började med ett fm pass på jobbet. För att sedan hem och fixa mig inför middagen hos pappa och utgång på kvällen. Hos pappa & Anita bjöds det på god mat och efterrätt. Och gos med lilla Agnes!
 
 
 
Sen vid 18 skjutsade pappa hem mig och brudarna började komma. Mysig och rolig kväll med massa vin och spel :) Sen delade vi upp lite för vi ville lite olika saker, så vi drog till Robin och grabbarna där för o sedan hamna i parken fastän vi absolut inte skulle dit! Haha.. Jaja, men det var roligare där än vad man trodde i alla fall..
 
Igår vart det en slapp dag. Mys på lastrada och sedan hos mig med Emelie. Pratade igenom helgen och grejer. Och idag känner jag mig minst lika trött, haha..
 
Sammanfattning på helgen: En grym och rolig helg :)
 
 
 

Bloggare
RSS 2.0