Smögen 2013,

Har haft en sjuk rolig helg i Smögen! Allt har varit toppen, tänkte att jag skulle skriva ett bättre inlägg om helgen och lägga upp bilder senare i veckan. Är så himla sleten idag, varit intensiva dagar.. Och imorgon börjar sommarschemat så nu äre full rulle som gäller. Kör fem långa dagar i sträck nu så till helgen kommer jag vara slutkörd, haha..
 
Nu ska jag mysa ner mig till en film och ladda för morgondagen med jobb!

Here we come!!

Om några timmar packar jag och fyra tjejer till in oss i en bil med en jäkla massa packning och drar mot Smögen! Kommer bli så jäkla kul. Väskan väger bly och är smi full men vad gör de?! Tur att jag ska neråt och inte bära den uppåt, hahaha.. Vi kommer ha det så mysigt i bilen ner med all packning, haha..
 
Nu är det bara sista små plocket som ska ner, tex tandborste, deo mm. Sånt som man använder nu på morgonen och lite lunch ska intas. Ut med soporna. Sen är jag klar! Då blir jag upphämtad och ska med hem till Emelie en sväng och hjälpa henne :)
 
Sen drar vi, awesome!! :)
 

Just sayin'

4 dagar kvar till Smögen.
66 dagar kvar till Turkiet.
 
Om jag längtar!

Word!

 
Klart man kan älska mjukt.
Man kan ha kul utan sprit också.
Men varför i helvetet chansa?

American Idol 2013,

När vi ändå är inne på Nicki Minaj, kolla in denna tjej. Så jäkla bra och cool, hon visar sin mångsidighet hon.. En av mina favoriter :))
 
 

Nicki Minaj

 
Sjukt duktig är hon, hon är ju typ bara tio år.
Och kolla in hennes söta kompis, haha :)
 
Slänger in originalet med Nicki Minaj så ni kan se vad duktig hon är!
 
 

Karlstad, maybe?

Kvällen är avverkad, en bra kväll på jobbet :) Det flöt på bra helt enkelt. Så nu äre bara att tagga om för dagen imorgon, och det vet vi ju hur bra det kommer gå. Noot.. Men i alla fall.. Får bli en tidig kväll imorgon!
 
Satt och kollade runt på Liseberg igår som sagt, men verkar svårt att få in i schemat.. Ska man ändå åka så pass långt så vill man ju kunna utnyttja tiden där.. Så tänkte fråga honom om vi ska ta det en annan gång och om vi ska sikta in oss på en myshelg i Karlstad tex istället.. Bio, mys på hotellet med spel och film, mat mm.. Lite närmre och enklare att få in liksom, slutar jag 14 så hinner man ändå få med kvällen och bara ha det gött mm.. Så ska kolla intresset från lillebror vad han säger. :) Eller är jag världens sämsta syster då? Får se vad det blir..
 
Nej nu blire lite kvällsmat, macka och te innan jag ska försöka sluta mina bruna. :) Borde dock inte vara något problem med tanke på vad stressad jag är inom mig och allt. Men vem vet..

Strunt,

Dåligt med uppdaterande har det varit här, men det har varit en hel del nu så bloggen har inte varit den största prion liksom.. Nu är i alla fall elementen färdiga och fixade, jag har hittat min midsommarklänning och jag är nöjd med den :) Fast först var jag ju tvungen att skicka mms till Emelie, Jennifer och Nikita först innan jag blev hel nöjd och övertygad. Haha!! ;)
 
Har fått mitt sommarschema med nu, grymt nöjd är jag! Måste dock bara prata lite med Eva om tre pass jag fått som jag inte kan jobba. Har nog bara blivit något fel eftersom hon har så många att hålla reda på. Men de verkade annars som att jag och Zenita skulle kunna fixa det på något sätt, grejen är att vi är i Turket då så kan liksom inte ta dom ändå :P Haha.. (70 dagar kvar mamma och Nikita till Turket btw!!)
 
Så nu har jag skreve över alla pass i min kalender så nu ska jag spana in en dag som jag och mamma kan åka till Örebro och shoppa inför resan :)) Måste ju fylla på med massor av sommarkläder, har typ inga och ingen bikini heller. Så det måste köpas! Ska även försöka planera in en tripp till Göteborg med Alexander, han ville så gärna till Liseberg igen och snäll syster som jag är så kollar jag ju upp om vi inte kan åka! Bortskämda snorunge!!!! ;)
 
Litti bitter är jag med, jag har ont i halsen och känner mig sjuk!! Ligger säkert något skit i kroppen, men jag häller i mig te och massa honung som en tok nu! För nästa vecka drar jag ju till Smögen med braiga brudar :)
 
Nej nu ska jag förtränga halsen och planera för shopping och Göteborg istället :)

Bloggare
RSS 2.0