Bambi,

Glömde ju berätta i mitt förra inlägg va jag gjorde efter jag träffat Linnéa på väg hem. Pang, boom, krasch så låg jag på backen mitt på parkeringen här! Precis innan jag ramlade så kom det ut två st från kråkslottet men som tur var så ramlade jag bakom en bil så jag tror inte att de såg mig. Förhoppningsvis så stod ingen i någon av lägenheternas fönster. Bambi på hal is var jag verkligen! Jäklarns pinsamt för jag tror det var den snygga killen som bor i kråkslottet som kom ut, men som sagt de såg mig förhoppningsvis inte ;) Fick lite ont i knäet men det går över ;p

Boda Borg,

Jag och Linnéa lunchade på Kinan sen blev det en vända i stadens affärer, vilket går väldigt fort! Haha :) Försökte hitta någonting på Thomas som jag skulle kunna tänka mig att ha på mammas kalas men näää... Får ta mig en sväng till ner, är några plagg jag funderar på och som jag kanske ska testa.

Nu ska jag lägga mig och vila lite, har ont i huvudet :/ Sen blir det att packa för imorgon åker jag, Alexander och Kim till Boda Borg :)

PUSS

JA TACK!

Åh, vad jag vill ha dessa!
Ge mig, ge mig..



Lunchdejt,

I lördags blev det en mysdag med Emma och Yvonne, mycket trevligt! :) Får göras om med lite spel o sånt. Sen på kvällen kom Emma hit, blev massa skvaller och film :) Köpte två härligt våriga/somriga nagellack, helt kär i dom!

Snart är det dags att fixa och göra sig klar inför en lång lunchdejt med snygga Linnéa! :) (fjäskar för allt i världen och hoppas min hämnd blir mild Néa! ;))




mellow yellow



marsipan,



min snygga, jävligt roliga, vän Linnéa även kallad Néa ibland! ;)


Vecka 9,




Födelsedagspresent,

Måste bara visa vad jag fick av Nikita när jag fyllde år, det roliga är att jag kollat på det här o att jag velat samla. Nu är det bara att börja! :) Finns ju så himla mycket fint och finns det några bättre motiv än Elvis o Marilyn?





Vecka 8,




Peter Jöback,

Peter Jöback, dumpa killen o kom till mig! :)




Och påtal om killar, har ni sett halv 8 hos mig denna vecka?
Mormor har hittat min man enligt henne, den unga killen vad han nu hette..
Han var bra på allt, laga mat, baka mm.. haha..
Mormor då...


Cool tant,

Behöver inte säga mer än cool tant!
Kolla in klippet, :)



TIPS,

Jag skulle vilja ha tips på vad jag kan köpa till mamma när hon fyller 40 eller jag menade 39+1 ;) Bara kommentera på, hon kommer inte se vad ni tipsar om iallafall eftersom jag måste godkänna kommentarerna! :) Och mamma, det vore gulligt om du kommenterade vad du önskar dig! :) <3




Och för att byta ämne helt och hållet, gud vad jag skulle vilja ha en stor o fet godispåse nu! Så godissugen, hatar denna tid på månaden alltså. Även om jag skulle ha en stor påse här skulle jag ändå bara äta några bitar och sen vara nöjd men drömmer ändå om en stooor!



Patrik Sjöberg,

Imorgon ska jag till mormor o morfar o mysa hela dagen, ska få morfars underbart goda pannkakor!! :D Jag gillar ju egentligen inte pannkakor särskilt mycket men morfars är så himla goda! Men innan vi ska äta lunch ska vi kolla in erikshjälpen, röda korset o coop. Bokrean börjar då med så jag ska köpa mig Patrik Sjöbergs bok då, om den finns kvar, såg iallafall i bladet att de skulle ha den.

Så ska vi kolla efter stickor, virknål o garn åt mig! Mormor ska fräscha upp minnet med att sticka o virka :) Måste ju lära mig av mästaren, haha.. Så det får nog bli en halsduk imorgon, haha..




Drömring,

Jag har hittat min drömring! Giveeeee meeeee!
Nu måste jag bara hitta någon som är villig att ge mig den
(alltså en rik karl eller en som är dökär i mig o göra allt)

Den svarta eller rosa, älskar den!


.


Kolla Kolla,

Musiken är på, dags att inta lunch. För sen är det dags att baka tårta o någon mjuk kaka. Samtidigt det ska pluggas o grejas. Inte tid att sitta här inte, bara att börja!



Bjuder på Nationalteatern - Kolla Kolla. Man längtar allt tillbaka lite!


Konstaterande,

Smörj aldrig in ryggen samtidigt som du har den öppna lotionflaskan i andra handen. Vad händer? Jo, din super fina röda OnePiece blir alldeles vitfläckig. Inte okej!! Bara så ni vet liksom...

Hypokondriker,

Sitter o inbillar mig att jag är pälsdjursallergiker just nu, kliar överallt efter att jag åkt i en kompis bil som har hund. O jag menar kliar alltså, blir tokig! Hypokondriker, japp..

Så nu får jag slänga mig i duschen så slutar det väl!

update: glömde ju nämna att jag känner mig konstig i halsen med, typ tjock.

Resten av ditt liv,



Underbara Jason!


Plugg,

Idag har jag o Kim pluggat, skickat in massa uppgifter. Peppar, peppar så har inte fått kompletterat en enda uppgift denna termin :) Yey! Nu har jag inte många uppgifter kvar i Sjukvård, dock är dom lite större. Men jag kämpar på!

Nu ska jag mysa med en kopp te till Livet  blir bättre, är ju Sanna Bråding idag, och kanske orka mig på en uppgift till. Folk får säga vad dom vill om henne men jag gillar henne! :) Och även om hon förstört sig med knark o alkohol så tycker jag att hon är snygg!






vecka 7,





.


(Som vanligt, klicka på bilden!)


Peter o Fredde,



Så jävla bra! :)


Alla (`v´) dag,

Jag är inte bitter över att vara ensam på alla hjärtans dag, men jag blir jävligt bitter över att höra/läsa folk klaga hela tiden på dagen. Att det är påhitt, att den är en skit dag, att det är bla bla bla... Sure, det är ingen högtid och man kan visa att man älskar sin familj, vänner etc vilken dag som helst på året. Men låt dom som vill vara glada över dagen utan att läsa eller höra bittra kommentarer över att ni är ensamna!

Jag är också ensam men är jag bitter för dä? (förutom mitt otroligt bittra inlägg nu!) Nej, jag klarar mig fint själv! Har en underbar familj och underbara vänner runt omkring mig alla dagar om året, <3

.



Första inlägget.. Klicka på bilden för att skickas vidare.
För att få användarnamn och lösenord, hör av er.
Dock så är det bara vänner som får den, såna jag verkligen kan lita på!
PUSS!


Positiva tjejen ellöööör...

aåpfodhsoidfvnspoegvnpwiebngvdncsrvb jnbndksvnkl!

Så känner jag ungefär, vet inte hur jag ska uttrycka mig och jag har ingen lust att göra det i bloggen heller. Skulle vara i ett privat inlägg i så fall, fast näää.. men kanske fixar en privat blogg där jag kan uttrycka mig lite mer än massa bokstäver hur som helst!

Tack o hej för mig!!!!!!!!


Whitney Houston,

Tragiskt får man väl säga. Antar att det är ingen som missat att hon har gått bort, tyvärr får man väl säga. Känns som att det är en sån där onödig bortgång, dödsorsaken kan enligt aftonbladet vara drukning fast det är fortfarande oklart. Men känns som att man druknar väl bara inte?

Jaja, tragiskt är det iallafall. Nu är det verkligen ett måste att köpa filme Bodyguard med henne och den gudomligt sexiga Kevin Costner! Bjuder på en av mina favvo låtar.



Jobbmys,

Igår var det som sagt jobbmys och jävlar va roligt jag hade det! Började med att Emelie kom ner till mig, så fick vi skvallra lite och sedan blev det Ica och där babblade vi så så att jag glömde köpa grädde till kladdkakan jag bakat!! Sen möta upp Johanna (tänkte använda hennes smeknamn, men dement som jag är så kommer jag inte ihåg det. Linnéa hjälp?). Blev och eftersom vi fyra pratar ganska mycket så satt vi där braaa länge :p haha. Sen hem till Emelie och där började soffmyset! Te, kladdkaka o äppelmuffins. Mums!

Och jag hade det jävligt svårt med namn igår alltså. Jag kallade både Linnéa och Johanna för Linnéa och sen när jag tyckte att jag fick kläm på det så kallade jag Linnéa för Johanna. Började bli rädd för mig själv alltså!

Jag skrattade så jag fick ont i magen, jag och Johanna alltså. Det spelar ingen roll om han har hästkrafter där uppe bara det finns där nere! Jag dööööör, kunde knappt somna inatt för att jag låg och skrattade för mig själv. Vi har haft jobbmys i typ 2 år men det här är banne mig den roligaste gången! :) Så nästa gång skulle vi köra på pyjamasparty med ;) Finns så mycket roligt att berätta men ingen kommer fatta iallafall, typ ingen som fattar med hästkrafter heller :p

A just de, medans jag kommer ihåg alla som har facebook checka in sidan Linnéa Windh och gilla vettja! :) Vi vet att du älskar oss, PUSSSSS! <3

Nu blire film, sen bär det utav till pappa. Älskar när man ringer och bjuder in sig själv och får mat! Haha.. Ikväll är min snygging med på Mello också, får inte missas!

Plugg,

Awesome, är klar med en kurs (Geriatrik) i skolan nu! Hur skönt är inte det? :) Bara en kvar, Sjukvård. Se hur många sjukdomar jag har när jag är klar med det. För medan jag läste Geriatrik så hann jag nog banne mig bli dement! Haha, :)

O ja tackar alla Fb:s spel så jag har något att göra när jag tar en paus i pluggandet, finns så mycket kul att göra då med tanke på att plugga är mindre kul. Men nu är pausen över så det är bara att sätta igång igen!
PUSS

Livet leker,

Håret blev superb, som alltid när hon gör något! Jag blev mörkbrun med guldiga/koppriga slingor, gillert. Och eftersom dag gick i ett igår så låg jag redan i sängen 21.00 och sov 21.45!! Kommer inte ihåg sist jag la mig så tidigt alltså.. Ändå var jag jag inte utsövd imorse när jag vaknade men har ju lite att ta igen eftersom vissa nätter är det ungefär 0 med sömn.

Idag blev det massa pluggning och sedan lunch med chicki på Kina, typ nu börjar jag känna att man kanske ska äta nåt. Får väl se hur det blir med den saken. Har lite att se framemot den närmsta veckan:
- Fredag, jobbmyyyyys!
Okej, var bara ensaker men alltid något att se framemot!

Nu äre dags för Livet blir bättre med underbara Dogge! :)



Charmig snubbe!


Klipp o färg,

Var ju sugen på att lägga en beställning från cdon eftersom jag pluggat så duktigt, men det har drage ut på tiden och istället unnar jag mig att klippa o färga håret på salong! :) Har ju inte gjort det på ca. 2 år eftersom jag har vänner som är frisörer och det har passat oss bättre att klippa hemma med tid o så.

Så det blir att äta lunch om ett tag, sen handla och sedan drar jag iväg till Karlstad :) Ska till min super duktiga vän Nikita, hon har ju precis flyttat hem från Norge och fått jobb i Karlstad. Så dit ska jag! :)



Göteborg,

Har ju inte berättat om Göteborg, men det var underbart! Tomas var underbar, den unge Tomas i showen är min nya kärlek, Nationalteatern var as bra, sällskapet var kanon, mött massor med nya fantastiska människor, massa shopping! Vill tillbaka!



Måste även visa att jag nu har min man (snart exman eftersom jag ska ha den yngre bara den där fantastiska människan ordnar detta! ;)) på världens snyggaste tavla och tshirt.


Frösen,

Är så himla frösen, men det kan ju bero på att det är rena istiden ute. Fy fasiken vad kallt!! Så nu har jag bäddat ner mig i soffan under en filt. Myser med lite kvarlämnad dipp och godis. Har inte varit särskilt sötsugen under helgen så har knappt ätit något godis alls men idag är sötsuget desto större. Men skyller på vädret så det gör det rätt att ligga och mysa i soffan till sista avsnittet av Bones! :)

Dåligt samvete för att det har blivit dåligt med pluggande men har gjort så mycket annat roligt. Men imorgon är det dags att ta tag i det igen, så då ska jag låsa in mig i lägenheten och inte lämna den. Får verkligen inte bli distraherad nu!

Nu ska jag fortsätta att mysa till Bones, Spårlöst och antagligen någon film :)
PUSS

Bandy,

Idag visar de en utav de bättre sporterna på tv, bandy! Och vm är det till och med, gillert.. Än så länge ser det bra ut för sverige så vi hoppas att det fortsätter så! :)

Helt ointressant inlägg utan innehåll, men nu är jag ju tvungen att hänga med i matchen ;)

Svar på kommentarer,

Mamma om Melodifestivalen,:

Hahahaha, magont ;p. Jag hörde när Henrik lovade dig hans nummer. Snällt, av dig att låna ut mig till Henrik :D. Mmm,utomhhushissen iiiiiiiiiiii ska du ta livet av mig unge ;D.Shopping o lunch låter trevligare . Frågan är ju, tror du vi är välkomna efter presenten. Iof dig blir han ju av mä. Men jag då?!?!?
 

Svar; BRA, då har jag ett vittne till att han lovat det!! ;) Jaja, vi struntar väl inte hissen då. Jaja, vi är alltid välkomna sa han ju. Kan ju inte ta tillbaka det, vi är ju fantastiska människor enligt han! Och det är han med så han kan inte neka oss. Jaja, du.. Men mig blir han ju av med iallafall, till en riktigt snygging! ;)


  
Linnea om Trött,:
Hoppas du fortsätter vara trött för skadeglädjen är ju DEN ENDA SANNA! ;)

Hahaha, vilket kommentarkrig vi har fått igång här du!


Svar; Tsssss.... Haha, jag gillert! ;)


Melodifestivalen,

Den 11 februari är det melodifestivalen som gäller!!
Varför?
Jo för att min snygging, David Lindgren, är med.

Honom ska jag ha, gifta mig med och skaffa massa gulliga onger med..
Så att det kanske är dags att åka till Göteborg igen?

Mamma, förvarna Henrik och så tycker jag att han kan bana väg åt mig liksom.
Han princip lovade mig ju Davids nr på Nationalteatern! ;)
Han får låna dig för lunch, shopping, en tripp i utomhushissen vad han nu vill hitta på.
Bara han skaffar sällskap till mig! Mohaha, ;)



GIVE MEEEEE, mums!



Ps. Mamma, du missade väl inte vad jag skrev?
Tänkte så du inte ignorerade det! ;)


Trött,

Så himla trött så idag hoppas jag att jag somnar i tid, vore gulligt faktiskt. Men känns som att jag skulle kunna det iallafall.. Börjar bli ganska trött på att somna runt 1-2 varje natt och ändå inte sova ut så jag blir pigg. Blev en promenad med Nikita idag med, skönt. Fast jäklarns va kall jag va när jag kom in, knappt så jag vågade ställa mig i duschen med risk för att skålla mig med kall vatten typ :p

Imorgon ska jag simma på morgonen, hurtigt värre asså! Och sen ska jag få snosa bebis :) Ska försöka få lite kort på honom om han är på bra humör vill säga, ;)

Nu ska jag äta, sen lägga mig i sängen och kolla på Livet blir bättre o sedan Body of proof.
PUSS


Trött,

Så himla trött så idag hoppas jag att jag somnar i tid, vore gulligt faktiskt. Men känns som att jag skulle kunna det iallafall.. Börjar bli ganska trött på att somna runt 1-2 varje natt och ändå inte sova ut så jag blir pigg. Blev en promenad med Nikita idag med, skönt. Fast jäklarns va kall jag va när jag kom in, knappt så jag vågade ställa mig i duschen med risk för att skålla mig med kall vatten typ :p

Imorgon ska jag simma på morgonen, hurtigt värre asså! Och sen ska jag få snosa bebis :) Ska försöka få lite kort på honom om han är på bra humör vill säga, ;)

Nu ska jag äta, sen lägga mig i sängen och kolla på Livet blir bättre o sedan Body of proof.
PUSS


Gosisar,

Vem vill inte ha dessa två att mysa med?
Så goa! :)



Bloggare
RSS 2.0