Helgen,

Nu är jag äntligen färdig uska!! :D Så nu ska bara Maria skicka in betygen imorgon och sen ska jag deligeras och sen börjar det underbara jobbet :) Härligt! Sista dagen var i fredags på praktiken, så jag bjöd på två sorters kladdkaka och så fick jag en super fin blomma med kort av avd 58 :)

Den här helgen har varit något utöver det vanliga alltså, i fredags köpte jag gymkort för jag och Jennifer ska börja träna. Körs i take, nu blommer asfalten som min kära vän Frida skulle sagt på gymnasietiden! Sen gjorde jag något ovanligt för att vara mig, jag tog en 2-dagars!! Haha.. Helt oplanerat med, awesome.

Fredagen blev det lite vin och cider med Jennifer, Kattis och Elin. Sen var vi lite överallt och jag var inte i säng förrän vid 4. Då insåg jag att jag varit uppe i 23 timmar, jomenvisst! Sova några timmar, farmor hämtade sin bil och sen drog jag till pappa och fick mat :) Lite spontant där bestämde jag och Jennifer dejt och vips så drack vi vin! Och helt plötsligt var vi på köket med :p haha..

Grymt rolig helg som medför lite helgångest, men det är väl så det ska vara! ;) Den där Jennifer lurar ut mig på dåligheter, men jag gillar både henne och fyllejennifer :) <3

Nu får det bli sängen, big brother och sen sova. Dags för jobb imorgon!

Svar på kommentar,

Linnéa:
SKÖNT ATT SE ATT DU LEVER! :D

Och grattis, starkt jobbat Gabbs! Är det möjligt att man kan få lite mänsklig kontakt med dig nu för tiden snart alltså? :)

Svar: jag lever, JAG LEVER!! :D Snart är det möjligt att få mänsklig kontakt med mig, i promise! Skulle ju behöva en dos Linnéa snart alltså!

Sista veckan,

Grymt dålig uppdatering är dte utav mig nuförtiden men jag hinner verkligen inte och om jag orkar slå på datorn så tittar jag det nödvändigaste. Mejlen, facebook och bloggar. Idag är jag ledig och nu är jag inne på sista veckan som kommer bli helt awesome! En dag ska jag gå med på hudmottagningen, imorgon skulle jag och Johanna koncentrera oss på venprover. Kommer bli gör bra detta! :)

Nyss råkade jag beställa hem One tree hill säsong 8 med, oops! Nej men tyckte faktiskt att jag var värd den om jag så ska äta nudlar. Haha, inte för att det är så illa och skulle det vart de så har jag världens bästa mamma och pappa som bjuder på mat :) <3 Jag klarar mig liksom. Tyckte jag var värd den efter en oväntat perfekt termin, sista praktikperioden är snart avklarad och att jag är klar USKA på fredag!! :) Yey!! Fast får vänta lite med deligering o så eftersom jag måste lämna in mitt praktikomdöme på måndag och Maria ska ge mina betyg till Marianne, men ändå så är jag färdig med allt på fredag!! :)

Och snart ska jag fika med söta Jennifer, :) Vilken bra dag detta är alltså!

Vecka 16,

Vecka 15,

Har lovar Emelie uppdatering om mina praktiktider hur länge som helst så här kommer vecka 15 ;) Ska göra iordning vecka 16 på en gång och lägga in på tidsinställning så det kommer upp med ;)

Har inte hunnit med att uppdatera särskilt mycket, har vare mycke på praktiken och på fritiden med. Dessutom har jag dragit på mig veckans hosta mm nu så nu kör jag på huskurer med. Har ju inte tid att bli sjuk nu!
Bloggare
RSS 2.0