Vad ska man bjuda på?

Det är ju ett litet tag kvar tills jag fyller år men har börjat i god tid att börja spåna på vad man ska bjuda på. Vad för mat när mormor och morfar kommer? Vad för fika när pappa & Anita med släkt kommer? Alla dessa frågor... Det måste ju vara något jag är sugen på, annars är det ju ingen vits med det ;) Haha..
 
Svåra val detta! ;)

Bli bloggare för varenda unge,

Jag har blivit det, bli det du med!
 
HÄR

Kämpa för varenda unge!

 
Varje dag, året om kränks och utnyttjas barn medan omvärlden tittar på – eller bort. Så skulle det inte behöva vara. Alla har vi ett val. Antingen gör du ingenting – eller så gör du någonting. Tillsammans kan vi förändra förutsättningarna för miljontals barn världen över.
 

Det går att skydda barn mot våld, övergrepp och exploatering. Det går att ge dem trygghet, utbildning och mat för dagen. Och det går att befria barn från ett liv som soldat, gatubarn eller prostituerad.

 

UNICEF, världens ledande barnrättsorganisation, finns på plats i regeringskorridorer, slumområden, flyktingläger och avlägsna byar och arbetar dygnet runt för att ALLA barn ska få den barndom som de har rätt till. Det handlar om så självklara saker som till exempel rent vatten, vaccin mot dödliga sjukdomar, bra hälsovård, skola och skydd mot våld, övergrepp och diskriminering.

 

På unicef.se kan du vara med och kämpa för varenda unge, eller sprid budskapet du också genom att blogga, twittra eller "facebooka" om barns rättigheter.

 

Vi kanske inte kan förändra världen idag, men allt stort börjar med något litet.

 

Du kan göra större skillnad än du tror.

 

Ps. Vill du gå med i vårt nätverk bloggare för varenda unge - läs mer här!

 

 

 

UNICEF/Josh Estey

En liten pojke vaccineras mot mässling i Indonesien.

 

 

 


Extra,

Just nu sitter jag och grämer mig över att jag ska jobba imorgon, skulle egentligen vart ledig men la in mig ändå för extra timmar är ju alltid bra :) Blev bokad 7-16, toppen liksom! Förutom att jag snart börjar gråta över vad ont jag har i höfterna och ryggen.. Helt sjukt alltså! Och som grädde på moset så har jag tjejont i magen och det gör väl det väl ännu värre i rygg och höfter...
 
Så ser framemot min gå tur imorgon, det kommer säkert vara svin kallt men det får nog bli tennisskor imorgon iallafall. Det underlättar lite med smärtan. Har inte orkat laga någon matlåda heller men det löser sig som kära Jason säger..
 
Har jag sagt hur mycket jag längtar tills jag ska iväg till csk och ortopeden?!

21/1-13

 
Dåligt med bloggande här kan man ju säge! Låg hela förra vckan i förkylning, inte kul. Nu är det mycket bättre, känner inte av halsen direkt heller. Det enda är att kroppen inte riktigt har återhämtat sig, blir helt slut av att visa mig ute. Men snart så ska allt vara som vanligt! :) Sen att jag inte orkar sova om nätterna, på kvällskvisten/natten så känns det som att jag fortfarande är förkyld så somnar inte förrän 3 :/ Mindre kul när man ska upp och jobba.
 
Så idag har jag jobbat, fick förlängd dag till 14.30. Chefen ringde förra veckan och frågade om det gick bra att jobba längre. Men imorgon är det en korttur som gäller, sen ska jag med min bror så han blir klippt. Och om en vecka +/- så äre min tur att få fixa frillan! :D Yey!! Fast jag ska ju vara mer omständig och åka ända till Karlstad för att klippa mig och färga håret. Jag är en sån person att jag kan klippa mig och färga håret, vara wild´n crazy ibland men jag släpper inte så många in på mitt hår för att göra det. Nikita är den som nästan alltid fått klippt av mig håret och färgat mm, jag litar på henne konstigt nog ;) Haha! Nej men det ska bli skönt med tanke på att jag tydligen inte klippt mig sen i maj?!
 
Och så har jag fått min remiss till ortopeden med! Så litti kul att se framemot, eller ja det är väl inte så kul men jag vet att det kommer bli bra bara man fixat det där. Då kan jag orka med att både jobba och träna, :)
 
Nu ska jag bädda ner mig och hålla tummarna för att jag somnar snart! (vilket känns väldit långt borta nu! Så blir väl tv och film hela natten som vanligt :P)
 
 
Bjuder på en gammal bild av mig och bästa Nikita, :)
 

iForm

Har fått en massa inspirations bloggar av min kära kollega , Heidi. Så det blir att kolla igenom dom snart :) Har även tagit steget att binda mig till några nummer av iForm, så hade de ett så bra erbjudande att jag fick med en löpklocka med :) Perfa det! Så får väl se när jag får första numret hem, spännande!
 
Så nu ska jag även surfa runt lite på deras hemsida och spana efter massa intressant! :)
 
Taggad är ordet, ;)

Önskelista,

För att alla som vill köpa födelsedagspresenter till mig inte ska ha problem så hade jag tänkt att börja knåp ihop en önskelista ikväll, ute i god tid jag vet. ;) Men ska den bli bra äre dags att börja i tid! Och eftersom den jag hade skreve till jul försvann i samband med min datorkrasch så kan jag inte använda den heller, så att det är bara att börja på en ny! :)
 
Det är en himlans mycket jag vill ha så det är bara att skriva och börja dela upp vem jag ska önska mig vad av :) Så måste jag nog ringa till mormor och morfar snarast och säga vad jag önskar mig, för jag har inte plats för mer småsaker och dol som hon är himla bra på att ge bort :p
 
Har lite saker som ska göras nu under kvällen men först blir det raklång på soffan innan ryggen dödar mig.

Träning,

Sitter och spanar in massa nya träningkläder och ett par nya träningskor. För visst gåre lättare att träna om har snygga klär och skor? Fröken Bedoire sa det iallafall, om inte annar så dör jag snyggt klädd!
 
Skulle även vara kul med lite tips på tränings- och matbloggar! *Host* Heidi *Host* ;) Vet ju att du läser en hel del, vilka är dina favoriter? :)

Bloggare
RSS 2.0