Vinterdäck,

Idag har vi varit och satt på vinterdäck, oj så jag och mamma slet! ;) Okej, där kom en liten vit lögn. Vi satt på en varsin stol och såg grabbarna arbeta, mycket bättre :) Som vädret har varit idag så var det väldigt passande att sätta på vinterdäckena (nöjd linnéa? ;)). Och imorgon ska vi även till Karlstad och man vet ju aldrig hur vägen ser ut. Det blir sjukhuset och sedan handla lite mat innan vi styr mot stan igen.
 
Har inte så himla mycket att berätta idag heller, händelserikt liv alltså ;p
Kan bjuda på en bild som dök upp på min fejja häromdagen som är tagen av självaste Bedoire!
 

<3

Har jag sagt att jag har världens bästa pappa? 
Det har jag iallafall, för idag sa han att han bjuder mig på Tomas!! :D
Han är för bra min söta, älskade pappa <3
 

Lycklig tjej,

Glömde ju nämna det viktigaste i förra inlägget ju. Igår beställde jag, pappa och Anita biljetter till TOMAS LEDIN!!! Yes ni läste rätt, jag ska få se på Tomas ännu en gång! Jag är en så jävla lycklig tjej! Det är inte förrän i maj, men ändå. Något att se framemot :) 
 
 
Underbara, älskade Tomas Ledin :)

Ordbajs,

Länge sen jag ens ägnade en tanke åt bloggen. Min dator va paj en vecka här men nu funkar den igen så kanske att jag blir lite bättre på att uppdatera.. Och bilderna från turkiet har jag inte lagt in i datorn än, men snart så ska jag väl ta tummen ur så jag kan bjuda på lite bilder därifrån :) 
 
Annars då? Vart husvakt en vecka, mamma har opererat foten så jag är lite hemtjänst och färdtjänst :p, och så jobbar jag! Gjort en minde liten ommöblering, flyttat på sängen och byrån så dte står typ tvärtom. Mycket bättre. Det är typ kallt i min lägenhet, påminnelse till mig själv att köpa en termometer så jag kan kolla hur varmt det är här! 
 
Nu: ska jag dricka te och äta, för det har det visst bleve dåligt med idag.
Kvällen tv: ghost whisperer, spårlöst och perception.
 
Satan i gatan vilket ointressant inlägg!

Sjuk?

Har varit hängig nästintill hela dagen, nu fryser jag som en gris och har fullt med kläder på mig under filten.
Ja men det är ju kul, så imorgon är det minsta möjliga som gäller. Ska försöka packa klart nu ikväll, så jag kan åka till pappa imorgon typ när jag vaknat och lägga mig där och vila. Handla måste jag ju göra med innan jag åker dit, så jag har lite att äta iallafall. 
 
Nu blir det ännu en kopp te och fortsätta och kolla på Hayley: wolrd´s oldest teenager. Små packa får det bli med när jag känner för det.

Hur söt är han inte?!

 

Höstväder,

Idag är det riktigt höstväder alltså! Det blåser och regnar till o från.. Så det fick bli mina nya boots, sjal och höstjackan när jag var ute förut. (Det kommer bild på de nya skorna så småningom, Emelie ;) Ska försöka komma ihåg det!)
 
Nu är det ju ett himlans tjat på mig om present till pappa här, men jag har fortfarande inte kommit på vad jag ska ge honom!! Börjar bli lite panik nu alltså, och nästa veckan är jag tvungen att åka till Karlstad. Varför ska jag alltid dra ut på saker i sista minuten för?!
 
Bara att gnugga geniknölarna!

Junkyard,

Har hittat så jäkla mycke snyggt på Junkyard som jag vill ha! Bara att fortsätta och drömma för nu var det ju faktiskt ett par jeans jag var ute efter, men hittar inga som känns som att jag vill ha. Får kanske ta mig en tur till outleten uppe på Kasernhöjda, måste ju ändå till Karlstad senast nästa vecka.
 
Har ju inte tagit tummen ur än och åkt och köpt den där förbaskade ramen, men börjar bli högtid för nästa vecka fyller ju pappa år :)

Bloggare
RSS 2.0