:)


den här systemkameran vill jag nog ha, :) den verkar bra iallafall!
så nu ska jag bara kolla upp om den är bra, :)
såg att expert hade interneterbjudande på den nu :D yey!


Paiiin..

Har inte så mycket att säga mer än att igår var jag, camilla och mamma ute i skogen. Plockade ca 6kg trattisar och lite gula kantareller :) Ont i armen/armhålan gjorde det. På kvällen var vi och hade lördagsmys med camilla och mats. Jag måste vara världens bästa gäst! Jag hade med mig min egen mat, min egen dricka och godis. Och jag var chaufför! Hur bra är inte jag då?! :)

Idag har det inte blivit många knop, var nere och åt pizza med mamma och lillebror. Sen har jag haft lite ta-hand-om-mig-själv dag. Raka benen var jobbigt, ont gjorde det. Sen diskade jag, ont gjorde det med. Jävla armhåla! Så det mest ansträngande nu blir väl att gå mellan soffan, köket och badrummet :p

Puss!

Längdskidor?

Varje år på hösten säger jag till mig själv att jag ska lära mig och börja åka längdskidor, men har det hänt än?? Nej! Så jag tänkte ta tag i detta nu i år! Det är vad jag intalar mig själv iallafall. Snygg skiddress, vantar och mössa har jag redan.

Men har hört talats om att man behöver skidor och pjäxor med för att kunna åka?
Jaja, det löser sig! :)

Karlstad,

Igår pluggades det med Kim :) Lika mysigt varje gång! <3

Dagen idag började med sjukhuset och ta bort en leverfläck, så nu har jag ont.. Men vad väntar jag mig när de skär och syr i mig? :p Efter det bar det utav till Karlstad med Kim :) Det blev öob, ikea och bergvik. Bra planering av Gabriella liksom! Jag får ju inte lyfta tungt eller sträcka mig bara för stygnen, så Kim har fått agera personlig assistent åt mig idag. Haha :)

Fick med mig massa fint hem! 3 par skor, hyllor till mina garderober, lampor x2 (en till vardagsrummet/sovrum och en till hall), dörrmatta, en kjol, linne mm.

Mitt nya favorit linne, älskart! :)
Gick dock inte att ladda upp bild på skorna som antagligen kommer bli mina favvisar!

Mitt härliga liv fortsätter,

Igår var det träskulpturen och idag min väska. Vad är det med min väska? Jo idag när jag kom hem från skolan och skulle packa upp min väska, vad var fel då? När jag stack ner handen kände jag att det var blött i väskan och det började dofta handsprit. Hela väskan var full av handsprit, de små sakerna (som halstabletter, gem mm) låg och flöt på botten!! Blött, blött och åter blött…

Som grädde på moset (ingenting kommer ju ensamt) så märkte jag idag att mina bestick börjar rosta, inte alla som tur är. Tack och lov!! Så Ikea är ännu mer välbehövligt just nu.. Och just det, ännu bättre så har jag veckans träningsvärk och jag slog i mitt redan onda knä nyss så nu gör det verkligen ONT!

Om ni har missat det så säger jag det igen: jag älskar mitt liv just nu!


.

Fortfarande arg på mig själv för den där förbannade skulpturen, skiit..
Ganska arg på mig själv för mycket, men det går över.
Imorgon är en annan dag sägs det!


Bädda ner sig och fortsätta att titta på Rush hour 2 och njuta av Jackie Chans talanger.
Gonatt'

Vad ska man säga..

Vill till Ikea, typ nu! Helst redan igår men det går ju inte att fixa. Massa saker jag behöver där för att få en fin lägenhet. Kommer bli bra när jag väl får det som jag vill och så blir det när jag vart där och fått de jag vill :)

Är fortfarande så himla sur över att min älskade träskulptur från Bali är trasig :( FAN! Jävla klövarsel, det enda man kan säga. Bara att limma ihop den, men det får bli en annan dag. Jut nu blir jag bara arg och ledsen över att se den...jag och min fina lillebror!


.Man förtränger det och mår bra,
tillslut kommer det ifatt och man mår sämre.


110915

Är inne i ett riktigt plugg humör nu tror, för oj vad jag skickat in saker!
Kan även vara för att ha annat att tänka på...


Bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin

Ombyggnad

.. pågår


110914

Känns bra att vara tillbaka på blogg.se :)
Nu ska jag sätta igång med en ny design.

PUSS


Välkommen till min nya blogg!


Bloggare
RSS 2.0