Arlanda,

Snart drar vi mot Arlanda! :D
Ska ha två fantastiska veckor med sol, bad och drink!
 

Vad ska göras?

måste göra en lista som hjälper mig komma ihåg allt jag ska göra innan vi åker och om jag gör den här så tappar jag inte bort den! förhoppningsvis kan jag hålla reda på datorn iallafall ;)
 
att göra
- tvätta
- städa (diska är ju självklart liksom, samma med soporna)
- ladda dvd:n
- packa handbagaget
  - pass
  - biljett
  - kvitto, taxfree
  - penna, sudd, tidning, korsordstidning
- packa necessär och resväskan
 
köpa
- korsordstidning
 
 
 
 
kommer hinna att fylla på den här listan efterhand kan jag tänka mig :p

Helgen,

Har varit en grymt bra helg i goda vänners sällskap :) Så idag är jag nå grymt trött, har inte bleve så himlans mycke sömn den här helgen. Tur att det är semester snart! ;) Men några timmars sömn blev det efter jobbet innan jag åkte till pappa som bjöd på mat från lastrada, han kan allt farsgubben! 
 
Kanske är dags att ägna en tanke åt att plocka i garderoben och packa?

PS. I love you

sett filmen säkert tusen gånger, jag gråter lika mycket varje gång men är ju charmiga grabbar (gubbar med)
 
 
mest känd från grey´s som denny duquette skulle jag kunna tänka mig.
 
men min absoluta favorit är ju: gerard butler, mums..
 
 

7 dagar,

Kul att jag letat typ halvt ihjäl mig efter mitt usb-minne och efter att vänt upp och ner på lägenheten, utan att städa den efter mig, alltså lämnar den i kaos, så ploppar det bara upp i huvudet på mig att det sitter ju i tvn! Snacka om att inte vara glad på sig själv.. 
 
Men whatever.....
 
Imorgon är det dax att vaxa benen igen, skönt ska jag säga er.. Sen blir det fotboll och utgång med glada människor :) Lördag måste jag ta tag i min garderob (om jag överhuvudtaget ska hitta kläder och ha med mig till turket) och lägenheten behöver också få ett ryck. Men hur jävla tråkigt är det inte på en skala då och städa? Och packa ska man tydligen göra med! Jag har längtat i typ veckor på att få packa och nu har jag ingen lust längre :p Möblera om vill jag göra med i stora rummet men det blir väl inte bra iallafall.. Så struntar i det, mycket man vill men lite man tar tag i helt enkelt!

skivor,

har precis suttit och fixat lite med spelningslistor inför semestern, snacka om varierad musik! haha.. vi är 3 st och allätare nästan alla så det blir så :) lär dock skriva ren listan så jag kan läsa den tills jag ska bränna ut på skivor o allt.
 
så det får det bli samtidigt som jag kolla på sex and the city :)

bilden säger allt,


:D

Tänkte bara säga att det 19 jävla dagar kvar tills vi åker, skööööööönt! :D

Bloggare
RSS 2.0