Lchf,

Nu har jag kört med lchf sen i måndags och jag tycker det går super bra, god mat mm. Det jag har problem med är att äta frukost, jag har alltid haft jätte svårt för det men det går ganska bra ändå nu. Så jag hoppas det håller i sig så jag också blir en frukostmännska, :) Fast i onsdags var dock inte middagen så god, jag är inte särskilt kräsen men soppan var mindre gott (man får inte säga äckligt enligt mamma, så får väl sköta mig eftersom jag vet att hon läser här! :P) så den tänker jag inte göra nästa vecka. Och aubergine det tycker jag verkligen inte om, fy.. Så hädanefter får jag klara mig med zucchini.. Sen tänkte jag på en annan sak när jag läst recepten, i ett så står det zucchini och i ett annat squash men som jag fattat det så är det samma fast olika namn på olika språk? Helt idiotiskt, då kan man väl använda samma så man slipper springa som en idiot på affären och leta, sen skita i och köpa det för o sedan behöva googla fram det :p Haha..
 
Men i alla fall, jag känner att än så länge mår jag bra av det här. Små ont i huvudet har jag ju men avvänja sig socker är inte bara inte, haha. Men det ger väl med sig snart :) Allt socker är inte borta, men det är absolut inte så mycket som man brukar äta annars. Som majonnäs, lätt att hitta det utan socker nej.
 
Jag mår helt enkelt bra och jaa, det känns bra! :) Har så mycket framför mig, massor med roliga saker. Tex bara 2 veckor kvar tills jag får se mannen i mitt liv igen, Tomas Ledin!! :) JAG LÄNGTAR!! Resten räknade jag upp i ett inlägg för ett tag sen. Även så har jag och Emelie bestämt att det antagligen blir Thailand i två veckor nästa år på hösten/vintern år 14-15, så det spanas in vilket ställer man ska till, vad man vill göra mm :)
 
Länge sen jag kände så här, så det är helt underbart och må så här bra alltså!! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0